مطالب مرتبط:
سومین جلسه کمیته فن آوری اطلاعات اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان برگزار شد
پروژه های آبخیزداری در 650 هزار هکتار از پهنه های طبیعی کردستان اجرا شد
پایان 20 سال انتظار؛ رفع شدن مشکلات شهرک 90 هکتاری زعفرانیه اراک
پرسپولیس در انتظار پاسخ اوسمار ویرا
ندبه انتظار به میزبانی مرکز دیار علویان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 29 مهر 1404 ساعت 11:252025-10-21اقتصادي

لایحه آبخیزداری در انتظار تضارب آرا


معاون آبخیزداری سازمان منابع طبیعی گفت: لایحه آبخیزداری در کمیسیون های ذیربط دولت در دست بررسی است و پس از انسجام و تضارب آرا ارائه خواهد شد.

- معاون آبخیزداری سازمان منابع طبیعی گفت: لایحه آبخیزداری در کمیسیون های ذیربط دولت در دست بررسی است و پس از انسجام و تضارب آرا ارائه خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، حسن وحید با بیان اینکه سیلاب های فصلی بیش از یک چهارم مساحل کشور را تهدید می کند، اظهار داشت: وضعیت فعلی اراضی و شرایط اقلیمی، بیش از 800 شهر و 8000 روستا را در معرض خطر سیل قرار می دهد.

معاون آبخیزداری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری افزود: با اجرای آبخیزداری حدود 530 متر مکعب در هر هکتار بطور متوسط می توان آب باران استحصال کرد و تا 70 درصد سرعت سیلاب را کاهش داد.


برچسب ها: آبخیزداری - سازمان منابع طبیعی - منابع طبیعی - منابع طبیعی و آبخیزداری - سازمان - طبیعی - منابع
آخرین اخبار سرویس:

لایحه آبخیزداری در انتظار تضارب آرا

لایحه آبخیزداری در انتظار تضارب آرا