مطالب مرتبط:
آموزش عجیب در تلویزیون؛ داروی طب سنتی به سبک مواد مخدر؟
ریشه بسیاری از مشکلات کنونی در کم توجهی به آموزش و پرورش نهفته است
دادخواهی استاندار کرمان در خصوص مشکلات آموزش و پرورش بزرگترین استان کشور / بی توجهی تاریخی به توسعه مدارس
حاجی میرزایی:ریشه بسیاری از مشکلات در کم توجهی به آموزش و پرورش است
وزیر آموزش و پرورش: پیش دبستانی باید اجباری شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 13 مهر 1404 ساعت 15:402025-10-05اجتماعي

«مثبت آموزش»، «مدهوش»، «تهران 20» و «نوجهان»، از قاب تلویزیون


برنامه های «مثبت آموزش»، «مدهوش»، «تهران 20» و «نوجهان»، از شبکه های آموزش، تهران و یک پخش می شود.

- مثبت آموزش ، مدهوش ، تهران 20 و نوجهان ، از قاب تلویزیون برنامه های مثبت آموزش ، مدهوش ، تهران 20 و نوجهان ، از شبکه های آموزش، تهران و یک پخش می شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،  برنامه مثبت آموزش ، با حضور چهره هایی الهام بخش از دنیای ورزش و نخبگان نوجوان، میزبان مخاطبانی خواهد بود که به دنبال انگیزه، خلاقیت و توانمندسازی در مسیر تعلیم و تربیت هستند.

در برنامه امروز که ساعت 17:00 از شبکه آموزش، پخش می شود، سجاد زین العابدین و زهرا حاجی علی به عنوان مجریان برنامه، به گفت و گو با مهمانانی از دنیای ورزش و نوآوری خواهند پرداخت.

یاسمین سادات هاشمی (قهرمان رشته ژیمناستیک دختران)، یسنا امیری و نیک آیین مومن کاخکی (دانش آموز مخترع) از جمله مهمانان این قسمت هستند.

این برنامه با هدف تقویت انگیزه و ترویج خلاقیت در میان دانش آموزان و والدین آنان تهیه شده و از طریق سامانه پیامکی 30000701 نیز پاسخگوی مخاطبان خواهد بود.

برنامه تلویزیونی مدهوش ، با موضوع پیشگویی استعداد ها با هوش مصنوعی ، امروز ساعت 20:30، از شبکه آموزش پخش می شود.


برچسب ها: آموزش - تهران - برنامه - تهران 20 - تلویزیون - تعلیم و تربیت - شبکه
آخرین اخبار سرویس:

«مثبت آموزش»، «مدهوش»، «تهران 20» و «نوجهان»، از قاب تلویزیون

«مثبت آموزش»، «مدهوش»، «تهران 20» و «نوجهان»، از قاب تلویزیون