مطالب مرتبط:
نیوزیلند تحریم ها علیه ایران را برقرار کرد
نیوزیلند تحریم ها علیه ایران را برقرار کرد
نیوزیلند تحریم ها علیه ایران را بازگرداند/ طرح ثبت نام اجباری برای متقاضیان تجارت با ایران
نیوزیلند تحریم های علیه ایران را دوباره اعمال می کند
نیوزیلند : اعمال دوباره تحریم سازمان ملل علیه ایران / ثبت نام اجباری برای تجارت با ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 25 مهر 1404 ساعت 16:102025-10-17بين الملل

نیوزیلند تحریم ها علیه ایران را برقرار کرد/ ما به شدت ایران را تشویق می کنیم که مجدداً وارد مذاکرات شود


وینستون پیترز، وزیر امور خارجه نیوزیلند، روز جمعه در یک بیانیه ادعا کرد که اعمال مجدد این تحریم ها که از 18 اکتبر به اجرا درمی آید، به دلیل (ادعای) عدم پایبندی ایران به شرایط برنامه جامع اقدام مشترک که در سال 2015 امضا شد و به طور بین المللی به رسمیت شناخته شده است، - به گزارش جماران؛ نیوزیلند تحریم های سازمان ملل علیه ایران را به بهانه آنچه عدم پایبندی ایران به تعهدات هسته ای خود عنوان می کند، بار دیگر برقرار کرد.

وینستون پیترز، وزیر امور خارجه نیوزیلند، روز جمعه در یک بیانیه ادعا کرد که اعمال مجدد این تحریم ها که از 18 اکتبر به اجرا درمی آید، به دلیل (ادعای) عدم پایبندی ایران به شرایط برنامه جامع اقدام مشترک که در سال 2015 امضا شد و به طور بین المللی به رسمیت شناخته شده است، می باشد.

این اطلاعیه پس از آن صادر شد که انگلیس، فرانسه و آلمان نیز به دلیل آنچه نقض تعهدات از طرف ایران ادعا کردند، تحریم های سازمان ملل موسوم به مکانیسم ماشه را بار دیگر برقرار کردند.

همچنین استرالیا در ماه اوت ایران را به دست داشتن در دو حمله آتش افروزی ضدیهودی در شهر های سیدنی و ملبورن متهم کرده و به سفیر تهران هفت روز مهلت داد تا خاک این کشور را ترک کند.


برچسب ها: نیوزیلند - تحریم ها - ایران - وزیر امور خارجه - تحریم - بین المللی - امور خارجه
آخرین اخبار سرویس:

نیوزیلند تحریم ها علیه ایران را برقرار کرد/ ما به شدت ایران را تشویق می کنیم که مجدداً وارد مذاکرات شود

نیوزیلند تحریم ها علیه ایران را برقرار کرد/ ما به شدت ایران را تشویق می کنیم که مجدداً وارد مذاکرات شود