مطالب مرتبط:
بیش از چهار هزار مودی مالیاتی، بیمارستان یازهرای دزفول را برای پرداخت مالیات انتخاب کردند
مقایسه خودروهای فیس لیفت ژاپنی تویوتا کمری یا لکسوس NX در ایران: کدام یک بهترین انتخاب است؟
پایان انحصار مردانه در کلیسای بریتانیا با انتخاب یک زن
خبر جدید؛ مراسم انتخاب دختر شایسته و جذاب 2013 در تونس
انتخاب اسقف اعظم زن برای اولین بار در تاریخ کلیسای انگلستان – سلام نو
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 12 مهر 1404 ساعت 09:552025-10-04پزشكي

بیمارستان یازهرا (س) دزفول انتخاب بیش از 4 هزار مودی مالیاتی کشور


معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: 4 هزار و 522 مودی مالیاتی از 25 استان کشور بیمارستان یازهرا (س) این شهرستان را به عنوان نشاندار مالیاتی خود انتخاب کردند.

- بیمارستان یازهرا (س) دزفول انتخاب بیش از 4 هزار مودی مالیاتی کشور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: 4 هزار و 522 مودی مالیاتی از 25 استان کشور بیمارستان یازهرا (س) این شهرستان را به عنوان نشاندار مالیاتی خود انتخاب کردند.

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، مهدیه توکلی با بیان اینکه 4 هزار و 522 مودی مالیاتی از 25 استان کشور بیمارستان یازهرا (س) دزفول را به عنوان نشاندار مالیاتی خود انتخاب کردند، اظهار داشت: بیشترین استانی که در این امر مشارکت داشتند استان خوزستان با 4 هزار و 112 نفر و سپس استان تهران بود.

وی افزود: یکهزار و 400 میلیارد ریال در مجموع اختصاص یافت که یکی از بالاترین مبالغ طی سال های اخیر در حوزه سلامت بود؛ این مبلغ توسط هموطنان تکمیل شده است.

توکلی از مودیان مالیاتی که با انتخاب بیمارستان یازهرا (س) گام بزرگی در تکمیل این طرح ملی برداشتند، قدردانی کرد و گفت: بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی یازهرا (س) دزفول با ظرفیت 500 تخت بستری یکی از طرح های مهم استان خوزستان در حوزه سلامت است که بزودی تکمیل و بهره برداری می شود.


برچسب ها: مالیاتی - دانشگاه علوم پزشکی دزفول - بیمارستان - استان - دانشگاه علوم پزشکی - انتخاب - هزار
آخرین اخبار سرویس:

بیمارستان یازهرا (س) دزفول انتخاب بیش از 4 هزار مودی مالیاتی کشور

بیمارستان یازهرا (س) دزفول انتخاب بیش از 4 هزار مودی مالیاتی کشور