مطالب مرتبط:
کاهش واردات و تامین امنیت غذایی افق آینده تحقیقات کشور است
ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده/ کاهش دما در نقاط مختلف کشور
ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده/ کاهش دما در نقاط مختلف کشور
تامین امنیت کردستان توسط نیروهای بومی/برگزاری کنگره شهدای زن کشور
وزش باد شدید طی 5 روز آینده در نواحی جنوب کشور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 17 مهر 1404 ساعت 18:102025-10-09اقتصادي

کاهش واردات و تامین امنیت غذایی افق آینده تحقیقات کشور است


معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج وزارت جهاد کشاورزی گفت: کاهش واردات شیلاتی و کمک به پایداری امنیت غذایی در افق ترسیم شده برای طرح های تحقیقاتی باید گنجانده شود.

- معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج وزارت جهاد کشاورزی گفت: کاهش واردات شیلاتی و کمک به پایداری امنیت غذایی در افق ترسیم شده برای طرح های تحقیقاتی باید گنجانده شود.

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛  غلامرضا گل محمدی   در دیدار با محققان مرکز تحقیقات آرتمیای کشور افزود: حرکت در مسیر خودکفایی واردات آرتمیا و فرآورده های آن لازم است مورد توجه باشد.

وی ادامه داد: فرآوری نیز باید در بخش شیلاتی منحصر به تولید تن ماهی نشده و مورد توجه و توسعه باشد چرا که تنوع در تولیدات می تواند به ارز آوری و اشتغال پایدار کمک کند.

گل محمدی با تاکید براینکه تحقیقات باید به تغییرات و تحولات در بخش کشاورزی و زیر مجموعه های آن منجر شود، اظهار کرد: نتایج و اثرات تحقیقات باید در زندگی کشاورزان مشاهده شود.

رییس مرکز تحقیقات آرتمیای کشور نیز در این جلسه با بیان اینکه از محل اعتبارات سفر ریاست جمهوری طرح هایی در استان اجرا می شود، اظهار کرد: این طرح ها شامل تولید گلخانه ای سیست آرتمیا و پودر جلبک است.


برچسب ها: جهاد کشاورزی - تحقیقات - وزارت جهاد کشاورزی - وزیر جهاد کشاورزی - امنیت غذایی - طرح های تحقیقاتی - کشاورزی
آخرین اخبار سرویس:

کاهش واردات و تامین امنیت غذایی افق آینده تحقیقات کشور است

کاهش واردات و تامین امنیت غذایی افق آینده تحقیقات کشور است