مطالب مرتبط:
واکنش مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد در پی اهانت به آمر به معروف در میبد
صدور 25 مجوز سرمایه گذاری خارجی در استان یزد
توصیه های پدر گردشگری ایران در خصوص استان فارس + فیلم
قصرشیرین نماد امنیت و توسعه پایدار در مرزهای استان کرمانشاه است
خشکسالی مقاصد گردشگری را تهدید می کند + بیشترین فرونشست در 5 استان گردشگرپذیر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 23 مهر 1404 ساعت 12:252025-10-15اقتصادي

تولد بیش از 8 هزار نوزاد در استان یزد


در شش ماهه اول امسال، ولادت نوزادان یزدی با 368 نفر کاهش نسبت به مدت مشابه سال قبل، به 8 هزار و 84 نفر رسیده است.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد وبنا براعلام مرکز رصد جمعیت ثبت احوال استان یزد، در شش ماهه اول امسال ولادت نوزادان با 368 نفر کاهش نسبت به مدت مشابه سال قبل، به 8 هزار و 84 نفر رسیده است.

از این تعداد نوزاد، 4 هزار و 35 نوزاد پسر و 4 هزار و 49 دختر در استان یزد چشم به جهان گشودندکه تولد 311 نوزاد، حاصل چندقلوزایی بوده که 151 رویداد دوقلوزایی و 3 مورد سه قلوزایی به ثبت رسیده است.

میانگین سن پدران یزدی در نخستین فرزندآوری 31/2 سال بوده که این عدد برای مادران یزدی 26/4 سال ثبت شده است.

کاهش نرخ باروری کل، تاخیر در نسل زایی و پیر شدن جمعیت، تغییر در الگو های تربیتی و سبک زندگی و افزایش فاصله بین نسلی از پیامد های بالارفتن سن فرزندآوری است.

همچنین با تولد 8 هزار و 84 نفر نوزاد و وفات 2 هزار و 744 نفر، بدون احتساب آمار مهاجرت، تعداد 5 هزار و 340 نفر به جمعیت استان یزد افزوده شدند.

پناه، فاطمه، زهرا، زینب، ماهلین، دلوین، حلما، مهوا، ریحانه و رستا به ترتیب ده نام پر انتخاب یزدی ها برای نوزادان دختر و علی، امیرعلی، حسین، امیرحسین، شاهان، کیان، ابوالفضل، ماهان، آراد و مهدیار هم ده اسم پسر بوده که در نیمسال اول امسال مورد استقبال بیشتر یز


برچسب ها: نوزاد - هزار - استان یزد - فرزندآوری - خبرگزاری صدا و سیما - استان - نوزادان
آخرین اخبار سرویس:

تولد بیش از 8 هزار نوزاد در استان یزد

تولد بیش از 8 هزار نوزاد در استان یزد