مطالب مرتبط:
صبحانه با خبر، افزایش 11 درصدی تولید گوشت مرغ تا برقراری پروازهای همدان-تهران
تصاویر/ اهدای احکام مسئولین بخش ورزش کمیته جوانان ستاد بزرگداشت حماسه 6 بهمن آمل
تصاویر/ بازدید پبشکسوت دفاع مقدس از استودیوی هزارسنگر آمل
لزوم معرفی و تبیین حماسه 6 بهمن و جنگل آمل با استفاده از هوش مصنوعی
کلیپ/ بازدید پبشکسوت دفاع مقدس از استودیوی هزارسنگر آمل
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 26 مهر 1404 ساعت 11:102025-10-18اقتصادي

تولید بیش از 36 هزار تن گوشت سفید در آمل


مدیر جهاد کشاورزی آمل از تولید بیش از 36 هزار تن گوشت سفید در مرغداری های این شهرستان در نیمه نخست امسال خبر داد.

- مدیر جهاد کشاورزی آمل از تولید بیش از 36 هزار تن گوشت سفید در مرغداری های این شهرستان در نیمه نخست امسال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ؛ مدیر جهاد کشاورزی آمل از تولید 36460 تن گوشت سفید در 272 واحد مرغ گوشتی این شهرستان در نیمه نخست سال 1404 خبر داد هادی زاده گفت: در نیمه نخست سال جاری (1404)، 272 واحد مرغداری فعال گوشتی با شش میلیون قطعه ظرفیت جوجه ریزی در شهرستان آمل، مجموعاً 36 هزار و 460 تن گوشت سفید تولید کرده اند.

وی این موفقیت را حاصل تلاش و همت مرغداران، نظارت های مستمر دامپزشکی و همراهی و برنامه ریزی دقیق بخش دولتی دانست و افزود: این حجم از تولید، نه تنها سهم بسزایی در تأمین نیاز های پروتیینی داخلی استان و کشور دارد، بلکه نشان از پتانسیل بالای شهرستان آمل در بخش کشاورزی و دامپروری دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل با اشاره به اشتغال زایی مستقیم و غیرمستقیم این واحدها، خاطرنشان کرد: صنعت مرغداری به عنوان یکی از محور های توسعه اقتصادی شهرستان، زمینه اشتغال تعداد زیادی از هموطنان را فراهم کرده است.


برچسب ها: گوشت سفید - شهرستان - جهاد کشاورزی - تولید - گوشت - مرغداری - شهرستان آمل
آخرین اخبار سرویس:

تولید بیش از 36 هزار تن گوشت سفید در آمل

تولید بیش از 36 هزار تن گوشت سفید در آمل