مطالب مرتبط:
صالحی امیری: ساختمان شیشه ای باید در قامت «موزه» جاودانه شود
ساختمان شیشه ای باید در قامت «موزه» جاودانه شود
صحبت های رییس سازمان صدا و سیما درباره بازسازی ساختمان شیشه ای
جاودانه سازی حماسه مقاومت؛ روایت نقش زنان و خانواده در دفاع مقدس
ببینید | حریق در یک ساختمان در خیابان ولیعصر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 3 مهر 1404 ساعت 08:402025-09-25سياسي

ساختمان شیشه ای باید در قامت «موزه» جاودانه شود


وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: هدف اصلی رژیم صهیونیستی از حمله به ساختمان شیشه ای سازمان صداوسیما در جریان جنگ 12 روزه، قطع پژواک صدای ملت ایران در عرصه جهانی بود.

- وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: هدف اصلی رژیم صهیونیستی از حمله به ساختمان شیشه ای سازمان صداوسیما در جریان جنگ 12 روزه، قطع پژواک صدای ملت ایران در عرصه جهانی بود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سیدرضا صالحی امیری به همراه معاونان خود از سازمان صداوسیما بازدید کرد و گفت : این اقدام بیش از آنکه تخریب یک ساختمان باشد، تلاش نافرجام برای خاموش کردن صدای مقاومت، شجاعت، غیرت و غرور ملی ایرانیان در برابر جهانیان بود.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در این بازدید ضمن ادای احترام به شهدای جنگ 12 روزه و خانواده های معظم شهدا، حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به ساختمان شیشه ای صداوسیما را نقض آشکار مرز های اخلاقی، انسانی و حقوقی توصیف کرد و افزود : از همین تریبون به همه عزیزانی که در جنگ تحمیلی رژیم کودک کش و جنایتکار آسیب دیدند و به خانواده های معزز شهدا سر تعظیم فرود می آوریم.

ملت ما در این جنگ ثابت کرد که مقاومت، شجاعت، غیرت و غرور ملی را به جهانیان اثبات کرده است.


برچسب ها: گردشگری و صنایع دستی - سازمان صداوسیما - رژیم صهیونیستی - ساختمان - صداوسیما - صنایع دستی - صهیونیستی
آخرین اخبار سرویس:

ساختمان شیشه ای باید در قامت «موزه» جاودانه شود

ساختمان شیشه ای باید در قامت «موزه» جاودانه شود