مطالب مرتبط:
رهایی قاتل از دار مجازات پس از 2 سال
افت 2500 مگاواتی بار مصرف پایتخت در نیمه دوم سال/ تلفات برق تهران به 5.6 درصد کاهش یافت
آزادی حقیقی در رهایی از بند حرص و هوس است / بردگی باطنی خطرناک تر از بردگی ظاهری
آیت الله جوادی آملی: آزادی حقیقی در رهایی از بند حرص و هوس است
جایگزین سریال بهترین تابستان من در شبکه آی فیلم / معرفی کامل سریال رهایی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 3 مهر 1404 ساعت 11:452025-09-25سياسي

قاتل زنجان پس از 2 سال از قصاص رهایی یافت


با رضایت خانواده مقتول و تلاش مصلحین شورای حل اختلاف، قاتل زنجانی پس از دو سال حبس از قصاص نجات یافت و به آغوش خانواده بازگشت.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز زنجان؛ دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان زنجان از رهایی قاتل از قصاص بعد از دو سال همزمان با آغاز ایام هفته دفاع مقدس خبر داد.

عباسی از گذشت اولیای دم از حق قصاص قاتل زندانی در ندامتگاه زنجان خبر داد و گفت: پس از تأیید حکم قصاص، با پیگیری و تلاش مستمر کارکنان شعبه چهارم اجرای احکام کیفری و مصلحین شورای حل اختلاف زنجان، در نهایت خانواده مقتول، رضایت خود را اعلام کردند و قاتل پس از 2 سال از قصاص رهایی یافت.

وی با اشاره به اینکه دادسرای عمومی و انقلاب زنجان در میانگین کشوری دارای رتبه برتر و کمترین آمار پرونده معوق و یا مسن است، گفت: این امر مهم مرهون تلاش معاونین دادسرا، قضات و کارکنان است.

عباسی افزود: مجموعه دادسرای زنجان همچون گذشته در راستای اجرای سیاست ها و برنامه های قوه قضاییه تلاش می کند تا از بروز اطاله در دادرسی ها جلوگیری و در رسیدگی به پرونده ها نیز سرعت را پیوست دقت و کیفیت کند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان زنجان گفت: پیش از این نیز طی ماه مرداد سال جاری، محکوم به قصاص بعد از دو سال حبس با برگزاری پویش به عشق حسین می بخشم در زنجان آزاد شد.


برچسب ها: زنجان - شورای حل اختلاف - عمومی و انقلاب - قصاص - خانواده - دادسرای عمومی و انقلاب - دادستان عمومی و انقلاب
آخرین اخبار سرویس:

قاتل زنجان پس از 2 سال از قصاص رهایی یافت

قاتل زنجان پس از 2 سال از قصاص رهایی یافت