مطالب مرتبط:
صادقی در آستانه کسب سهمیه مسابقات جهانی کاراته
صادقی در آستانه کسب سهمیه مسابقات جهانی کاراته
صادقی در آستانه کسب سهمیه مسابقات جهانی کاراته
28 تیم راه یافته به جام جهانی 2026+ فهرست و20 سهمیه باقی ماند
تهدید ترامپ به تغییر شهر های میزبان جام جهانی 2026
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 25 مهر 1404 ساعت 14:452025-10-17ورزشي

از گروهی تا مرحله حذفی؛ صادقی و شیدزی به دنبال سهمیه جهانی


دو نماینده کاتای ایران با انگیزه ای بالا از مرحله گروهی صعود کردند و آماده نبرد مرحله حذفی برای کسب سهمیه جهانی مصر هستند.

- دو نماینده کاتای ایران با انگیزه ای بالا از مرحله گروهی صعود کردند و آماده نبرد مرحله حذفی برای کسب سهمیه جهانی مصر هستند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما ، دو نماینده کاتای کشورمان در روز نخست رقابت های کسب سهمیه قهرمانی جهان، با انگیزه بالا موفق شدند به مرحله حذفی راه یابند؛ جایی که 549 کاراته کا از سراسر جهان برای دستیابی به سهمیه جهانی مصر تلاش می کنند تا در آخرین میدان پیش از رقابت های جهانی، بلیت حضور در این رویداد معتبر را کسب کنند.

در بخش بانوان، فاطمه صادقی ملی پوش شایسته کشورمان با سه پیروزی متوالی برابر کاتارو هایی از کره جنوبی، مونته نگرو و اتریش مقتدرانه از گروه خود صعود کرد و حالا باید در مرحله حذفی به مصاف صوفیا فلالکوآ از اسلواکی برود؛ دیداری حساس و سرنوشت ساز برای رسیدن به سهمیه جهانی.

در بخش مردان نیز محمدصدرا شیدزی با نمایشی چشم نواز، حریفانی از پورتوریکو، سنگال و اتریش را پشت سر گذاشت و به عنوان نفر نخست گروه راهی مرحله حذفی شد.

شیدزی نیز در این مرحله به مصاف جور اسلوگا از اسلواکی می رود تا در نبردی نفس گیر برای سهمیه جهانی مصر بجنگد.


برچسب ها: مرحله - جهان - کسب سهمیه - با انگیزه - جهانی - سهمیه - مرحله گروهی
آخرین اخبار سرویس:

از گروهی تا مرحله حذفی؛ صادقی و شیدزی به دنبال سهمیه جهانی

از گروهی تا مرحله حذفی؛ صادقی و شیدزی به دنبال سهمیه جهانی