مطالب مرتبط:
ملت ایران با ایمان، ایثار و رهبری الهی در دفاع مقدس به پیروزی رسیدند
افراط گرایی در بزنگاه هسته ای؛ بازخوانی نقش مجلس در دوقطبی سازی سیاسی
مرمت 2 اثر تاریخی در خواف پایان یافت
مشارکت سرمایه گذاران در مرمت خانه های تاریخی اردبیل
جهش تاریخی قیمت طلا زیر سایه مکانیسم ماشه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 3 مهر 1404 ساعت 16:402025-09-25سياسي

رهبری در بزنگاه های تاریخی سپر ملت می شوند


رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور در یادواره شهدای میاندورود با اشاره به جنگ دوازده روزه اخیر، رهبری را سپر ملت در بزنگاه های تاریخی دانست.

- رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور در یادواره شهدای میاندورود با اشاره به جنگ دوازده روزه اخیر، رهبری را سپر ملت در بزنگاه های تاریخی دانست.

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛  اوحدی معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور در بیست وششمین یادواره سرداران و 232 شهید شهرستان میاندورود که در روستای سیاه چنار بخش گهرباران برگزار شد، با اشاره به شرایط حساس کشور گفت: رهبری در بزنگاه های تاریخی خودشان را سپر ملت و کشور می کنند.

وی با اشاره به جنگ دوازده روزه اخیر افزود: دشمن آمده بود ارزش های ما را هدف قرار دهد و به دنبال تجزیه کشور بود.

این جنگ از نظر عمق جنایت، به مراتب سنگین تر از دوران دفاع مقدس بود؛ در آن، زندان ها بمباران شدند و جان مردم، دانشمندان هسته ای و فرماندهان هدف قرار گرفت.

اوحدی با بیان اینکه امروز نیز از گردنه های سخت عبور خواهیم کرد، گفت: در جنگ تحمیلی، همه اقوام و ادیان با احساس دین در کنار هم ایستادند و وحدت، عامل عزت و اقتدار ملی شد.

وی با اشاره به گسست نسلی به عنوان یکی از مصیبت های امروز جامعه، گفت: دشمنان تلاش می کنند فکر، روح و روان مردم


برچسب ها: بنیاد شهید و امور ایثارگران - رییس بنیاد شهید - بنیاد شهید - میاندورود - ایثارگران - کشور - تاریخی
آخرین اخبار سرویس:

رهبری در بزنگاه های تاریخی سپر ملت می شوند

رهبری در بزنگاه های تاریخی سپر ملت می شوند