مطالب مرتبط:
ببینید | ادعای محسن رضایی با لباس سپاه روی آنتن زنده: آمریکا به طرف ما در توافق با گروسی گفت بیخود کردید توافق کردید!
ببینید | توضیحات پزشکیان در مصاحبه با شبکه آمریکایی درباره توافق با اروپا پیش از فعال سازی اسنپ بک؛ آمریکا پشت پرده چه کرد؟
ما می ترسیم؛ این موشک های ایران بسیار دقیق هستند | اعتراف مهم دنیس فریتس | منظور برخی از مذاکره جامع با آمریکا چیست؟
آمریکا: پیشرفت چشمگیر در دستیابی به توافق پایان جنگ غزه
خبرنگار اکسیوس: آمریکا و اسراییل به توافق بر سر طرح ترامپ برای پایان دادن به جنگ غزه نزدیک شده اند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 7 مهر 1404 ساعت 17:352025-09-29بين الملل

ژاپن احتمال مذاکره مجدد درباره توافق تجاری با آمریکا را داد


 سانائه تاکایچی نامزد اصلی رهبری حزب حاکم ژاپن گفته است اگر توافق تجاری به نفع منافع ژاپن نباشد، احتمال مذاکرات مجدد با آمریکا وجود دارد.

- توافق های تجاری دولت ترامپ با متحدان آسیایی با موانع جدیدی روبرو شده، به طوری که کره جنوبی مفاد آن را غیرواقع گرایانه دانسته و ژاپن اعلام کرده که ممکن است این توافق نیاز به بازبینی داشته باشد.

به گزارش ایسنا، وی سونگ-لاک، مشاور امنیت ملی کره جنوبی، گفت: ما قادر به پرداخت 350 میلیارد دلار پول به آمریکا نیستیم.

این رقمی نیست که ما بتوانیم از عهده اش برآییم.

سئول و واشنگتن، در ژوییه، به عنوان بخشی از یک توافق تجاری برای کاهش تعرفه های آمریکا از 25 به 15 درصد، در مورد تعهد سرمایه گذاری 350 میلیارد دلاری به توافق رسیدند.

تعهد مشابهی که ژاپن به ارزش 550 میلیارد دلار ارائه داده است نیز هنوز مشخص نیست.

احتمال مذاکره مجدد ژاپن و آمریکا  سانائه تاکایچی نامزد اصلی رهبری حزب حاکم ژاپن گفته است اگر توافق تجاری به نفع منافع ژاپن نباشد، احتمال مذاکرات مجدد با آمریکا وجود دارد.

تعرفه های آمریکا دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا، هفته گذشته، تعرفه های جدیدی را در دستور کار قرار داد که واردات داروها، کامیون های سنگین و مبلمان را هدف قرار می داد.


برچسب ها: آمریکا - توافق - ژاپن - میلیارد - احتمال - کره جنوبی - مشاور امنیت ملی
آخرین اخبار سرویس:

ژاپن احتمال مذاکره مجدد درباره توافق تجاری با آمریکا را داد

ژاپن احتمال مذاکره مجدد درباره توافق تجاری با آمریکا را داد