مطالب مرتبط:
انتقاد مرتضی فنونی زاده از وحید هاشمیان
ببینید| انتقاد تند مهدی چمران از رانندگان شهرستانی تاکسی های اینترنتی
انتقاد مرتضی فنونی زاده از وحید هاشمیان
انتقاد تند کرباسچی از تشکیل اتاق عفاف و حجاب
واکنش به انتشار فیلم عروسی دختر شمخانی | از رفتار متین و قابل قبول او در مراسم تا یک انتقاد | این رفتار نه شرعی است نه قانونی!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 28 مهر 1404 ساعت 17:402025-10-20اقتصادي

انتقاد از نبود زیرساخت های مناسب برای بسته بندی و صادرات خرما در خوزستان


رییس انجمن خرمای خوزستان با انتقاد از نبود زیرساخت های مناسب برای بسته بندی و صادرات خرما در استان گفت: در خوزستان حتی یک سردخانه استاندارد مخصوص نگهداری خرما وجود ندارد و این مسئله مشکلات جدی برای حفظ کیفیت و صادرات محصول ایجاد کرده است.

- انتقاد از نبود زیرساخت های مناسب برای بسته بندی و صادرات خرما در خوزستان رییس انجمن خرمای خوزستان با انتقاد از نبود زیرساخت های مناسب برای بسته بندی و صادرات خرما در استان گفت: در خوزستان حتی یک سردخانه استاندارد مخصوص نگهداری خرما وجود ندارد و این مسئله مشکلات جدی برای حفظ کیفیت و صادرات محصول ایجاد کرده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، ماجد مطوریان پور اظهار کرد: دومین بزرگداشت روز ملی خرما به همت انجمن های خرمای ایران و خوزستان، با همکاری سه اتاق بازرگانی اهواز، آبادان و خرمشهر و مشارکت سازمان منطقه آزاد اروند، با حضور 200 مهمان ملی و استانی در آبادان برگزار خواهد شد.

مطوریان پور بیشترین نوع تولید خرمای استان خوزستان را نوع استعمران اعلام کرد و افزود: این نوع محصول به دلیل کیفیت مناسب به کشور های اروپایی، کانادا و آسیای شرقی صادر می شود و بیشترین مقاصد صادرات خرمای سایر به اروپا، اوراسیا، اقیانوسیه و کانادا است و اخیرا نیز بازار ژاپن به فهرست مقاصد صادراتی ا


برچسب ها: خوزستان - نبود زیرساخت - صادرات خرما - خرما - صادرات - بسته بندی - زیرساخت
آخرین اخبار سرویس:

انتقاد از نبود زیرساخت های مناسب برای بسته بندی و صادرات خرما در خوزستان

انتقاد از نبود زیرساخت های مناسب برای بسته بندی و صادرات خرما در خوزستان