مطالب مرتبط:
چرا دریاچه ارومیه به این روز افتاد؟
آیا می توان به احیای دریاچه ارومیه امیدوار شد؟
پاسخ عجیب شینا انصاری به یک سوال درباره انتقادات نسبت به بودجه احیای دریاچه ارومیه
سریلانکا تا فیلیپین و مراکش/ جنبش جهانی نسل Z چرا شکل گرفت؟
پایان مسابقات رویینگ المپیاد استعدادهای برتر دختران در ارومیه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 29 مهر 1404 ساعت 09:352025-10-21اقتصادي

چرا دریاچه ارومیه به شکل فعلی درآمد؟


مدیر دفتر برنامه ریزی و تلفیق ستاد احیای دریاچه ارومیه گفت: از اواخر دهه 70 زمانی که توسعه سدسازی و تغییر الگوی کشت شدت گرفت، سطح و حجم آب دریاچه به آرامی و به تدریج وارد فاز کاهشی شد.

- به گزارش جماران؛ مدیر دفتر برنامه ریزی و تلفیق ستاد احیای دریاچه ارومیه ضمن بیان اینکه اجرا نشدن سیاست های مصوب از سوی برخی دستگاه ها و بی توجهی به پیوست اجتماعی برنامه ها موجب وضعیت کنونی این پهنه آبی شده است بر لزوم تلاش برای احیای دریاچه تاکید کرد.

سعید عیسی پور نیز در گفت وگو با ایسنا درباره تراز آبی دریاچه ارومیه و روند احیا دریاچه اظهار کرد: حوضه آبریز دریاچه ارومیه حدود 52 هزار و 500 کیلومتر مربع وسعت دارد و تنها منبع تأمین آب آن نزولات جوی است.

این حوضه خروجی طبیعی ندارد و عملاً تمام آبی که وارد می شود، از طریق تبخیر از دست می رود.

سال آبی گذشته از نظر بارش سالی استثنایی و کم بارش بود.

به گفته وی بر اساس داده های هواشناسی سال گذشته حدود 234 میلی متر بارش رخ داد اما الگوی بارش ها به شدت تغییر کرده است.

مدیر دفتر برنامه ریزی و تلفیق ستاد احیای دریاچه ارومیه افزود: در گذشته بارش های پیوسته با عمق بالا داشتیم ولی اکنون بیشتر بارش ها کوتاه مدت و کمتر از 5 میلیمتر هستند.


برچسب ها: دریاچه ارومیه - دریاچه - ستاد احیای دریاچه ارومیه - ارومیه - حوضه آبریز دریاچه ارومیه - برنامه ریزی - برنامه
آخرین اخبار سرویس:

چرا دریاچه ارومیه به شکل فعلی درآمد؟

چرا دریاچه ارومیه به شکل فعلی درآمد؟