مطالب مرتبط:
سردار محمدیان: کاهش 23 درصدی سرقت در کشور/ در جنگ 12 روزه حتی یک مأمور پلیس هم مرخصی نرفت
کاهش 11 درصدی تلفات جاده ای همدان با اجرای طرح های ایمن سازی
سهم 73 درصدی پارس جنوبی در تامین گاز کشور
کاهش 33 درصدی تصادفات فوتی و کشف سوخت قاچاق در خواف
کاهش 30 درصدی قیمت با عرضه مستقیم گوشت از تولید تا بازار
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 11 مهر 1404 ساعت 13:102025-10-03سياسي

کاهش 23 درصدی سرقت در کشور


در سال 1402 میزان سرقت ها 12 درصد کاهش یافت، در سال 1403 این کاهش به 18 درصد رسید و تا به امروز میزان سرقت ها در کشور 23 درصد کاهش داشته است.

- رییس پلیس پایتخت گفت: در سال 1402 میزان سرقت ها 12 درصد کاهش یافت، در سال 1403 این کاهش به 18 درصد رسید و تا به امروز میزان سرقت ها در کشور 23 درصد کاهش داشته است.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما ، سردار عباسعلی محمدیان، رییس پلیس پایتخت در سخنانی ضمن درود فرستادن به روح پرفتوح معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره)، شهدای انقلاب، شهدای هشت سال دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم و امنیت و به ویژه شهدای دفاع مقدس 12 روزه که در حمله ناجوانمردانه رژیم غاصب و کودک کش صهیونیستی به شهادت رسیدند، یاد و خاطره 140 شهید انتظامی کشور را نیز گرامی داشت و اظهار کرد: این شهدا با ایثار و فداکاری جان خود را تقدیم کردند تا امنیت در کشور همچنان پایدار بماند.

وی با تبریک هفته گرامی داشت انتظامی، خطاب به نمازگزاران و همکاران انتظامی حاضر در مراسم گفت: این ایام فرصت مغتنمی است تا خدمتگزاران شما مردم شریف و بزرگوار بتوانند عملکرد یک ساله خود را ارائه کنند و در عرصه های مختلف و مأموریت های متنوع با ارائه خدمات مضاعف، پاسخگویی بیشتری نسبت به مطالبات مردم داشته باشند.


برچسب ها: رییس پلیس پایتخت - کاهش - درصد - پلیس پایتخت - کشور - شهدا - سرقت
آخرین اخبار سرویس:

کاهش 23 درصدی سرقت در کشور

کاهش 23 درصدی سرقت در کشور