مطالب مرتبط:
قتل یک زن با ضربات چاقو در قزوین/ قاتل فراری دستگیر شد
راز قتل استاد فرشبافی | هذیان خواب شبانه، قاتل را شناسایی کرد؟
قتل یک زن با ضربات چاقو در قزوین/ قاتل فراری دستگیر شد
چرا حکم قصاص قاتل «امیرمحمد خالقی» با اینکه در دیوانعالی کشور قطعی شده، اجرا نمی شود؟/ دنبال رضایت گرفتن هستند؟
قتل یک زن با ضربات چاقو در قزوین/ قاتل فراری دستگیر شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 14 مهر 1404 ساعت 12:502025-10-06حوادث

خریدار دروغی، قاتل واقعی بود


با تصمیم هیئت قضایی، متهم پرونده به قصاص محکوم شد - به گزارش تابناک به نقل از هفت صبح؛ چهار سال قبل باند سارقان خودرو در جریان سرقت، مرد جوانی را زیر گرفته و مرگ او را رقم زدند.

اعضای این باند در پوشش خریداران قلابی اقدام به سرقت می کردند که یکی از این سرقت ها منجر به جنایت شد.

به این ترتیب رسیدگی به موضوع وارد فاز جنایی شده و تیم جنایی با حضور بالای سر جسد مقتول به نام داوود تحقیقات را آغاز کردند.

در اولین قدم از تحقیقات جنایی دوست مقتول به نام داوود به عنوان تنها کسی که حرف های مقتول را دقایقی پیش از مرگ شنیده بود هدف تحقیق قرار گرفت.

او در برابر سوالات ماموران جنایی و کارآگاهان پلیس ماجرای مرگ دوستش را این طور شرح داد: مدتی قبل من تصمیم گرفتم خودروی نیسان خود را بفروشم.

برای همین ماشین را در سایت دیوار آگهی کردم.

روز حادثه بود که یک مشتری جدید تماس گرفت و گفت می خواهد ماشین را بازدید کند.

داوود همکار من بود و من به او جریان تماس مشتری جدید را گفتم و او گفت که می تواند برای کمک به من این بار او ماشین را برای نشان دادن به مشتری ببرد.

دوست داوود در ادامه گفت: یک ساعتی از رفتن داوود به محل قرار با مشتری ها می گذشت که موبایلم زنگ خورد.


برچسب ها: مقتول - تحقیق - تحقیقات - سرقت - سارقان خودرو - باند سارقان - تصمیم
آخرین اخبار سرویس:

خریدار دروغی، قاتل واقعی بود

خریدار دروغی، قاتل واقعی بود