مطالب مرتبط:
سی ونهمین جلسه دادگاه پرونده منافقین برگزار شد
صلح و سازش در پرونده های خانواده مورد توجه بیشتری قرار گیرد
دادگاه رسیدگی به جنایات منافقین علیه مردم ایران
توافق نامه دعوی مدیران سابق FTX همچنان در مرکز دادگاه نیویورک قرار دارد
مرز میان سازش ذلیلانه و پذیرش صلح از موضع قدرت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 1 مهر 1404 ساعت 23:002025-09-23سياسي

مختومه شدن بیش از 46 هزار پرونده در دادگاه های صلح لرستان


رییس کل دادگستری استان لرستان گفت: در شش ماهه نخست امسال 46 هزار و 389 پرونده معادل بیش از 109 درصد در این دادگاه ها مختومه شده و هم اکنون 38 شعبه دادگاه صلح در سطح استان فعال است.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، رییس کل دادگستری استان لرستان در نشستی به مناسبت یکمین سالگرد تشکیل دادگاه های صلح در لرستان، صلح و سازش را مهم ترین اولویت دستگاه قضایی استان دانست و اظهار کرد: ترویج فرهنگ گذشت و تفاهم اجتماعی می تواند انسجام جامعه را تقویت کرده و از بروز تنش های فردی و جمعی جلوگیری کند.

  حجت الاسلام سعید شهواری با تأکید بر اینکه اصلاح ذات البین و حل اختلاف میان مردم توصیه ای دینی و اخلاقی است، افزود: آمار بالای صلح و سازش در پرونده ها نشان دهنده ظرفیت چشمگیر دادگاه های صلح در ایجاد تفاهم و کاهش مشکلات قضایی است.

  رییس کل دادگستری لرستان ضمن اشاره به رویکرد قوه قضاییه در راه اندازی دادگاه های صلح گفت: کاهش هزینه ها، تسریع در رسیدگی به پرونده ها و گسترش اصلاح ذات البین با همکاری شورا های حل اختلاف از اهداف اصلی تشکیل این دادگاه ها به شمار می رود.

  رییس شورای قضایی استان ارتقای سرعت و کیفیت رسیدگی به پرونده ها را عامل تقویت اعتماد عمومی و افزایش رضایتمندی مردم دانست و تأکید کرد: قضات و کارکنان قضایی باید با دقت، تعهد و


برچسب ها: رییس کل دادگستری - رییس کل دادگستری استان - لرستان - استان لرستان - دادگاه - دادگستری استان - استان
آخرین اخبار سرویس:

مختومه شدن بیش از 46 هزار پرونده در دادگاه های صلح لرستان

مختومه شدن بیش از 46 هزار پرونده در دادگاه های صلح لرستان