مطالب مرتبط:
پیش بینی انفجار قیمت طلا در روزهای آینده/ بعد از سقف شکنی آماده ریزش باشید
فوت دو کارگر ساختمانی در کهگیلویه و بویراحمد
صنعتگران کاشانی نقش مهمی در بی اثر کردن تحریم ها دارند
شناسایی یک میلیون اثر تاریخی در کشور/تنها 43 هزار اثر ثبت ملی شدند!
سردار افشار بر اثر حمله قلبی درگذشت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 25 مهر 1404 ساعت 10:252025-10-17حوادث

فوت کارگر معدن پروده طبس در اثر ریزش سقف معدن


ریزش بخشی از سقف معدن پروده طبس منجر به فوت یکی از کارگران شد.

-                         به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، صبح امروز ساعت 6:10، حادثه ای در کارگاه استخراج متعلق به پیمانکاری گلشن صنعت فلات از پیمانکاران شرکت زغال سنگ پروده طبس رخ داد.

بر اساس گزارش اولیه، در هنگام جابجایی نوار نقاله زنجیری در کارگاه، بخشی از سقف محل کار دچار ریزش شد که منجر به آسیب دیدگی و فوت یکی از کارگران به نام علی حسین زاده از اهالی عنابد شد.

فرماندار طبس گفت: پس از وقوع حادثه، بلافاصله تیم های امدادی و ایمنی در محل حاضر و عملیات انتقال و امدادرسانی به فرد مصدوم انجام شد.

اشرفیان افزود: علت دقیق حادثه در دست بررسی کارشناسان ایمنی و اداره کار است و نتیجه نهایی پس از تکمیل بررسی ها اعلام خواهد شد.

فرماندار طبس همچنین بر ضرورت رعایت کامل مقررات ایمنی در محیط های معدنی و نظارت مستمر بر عملیات پیمانکاران تأکید کرد.


برچسب ها: فرماندار طبس - فرماندار - معدن - کارگر - حادثه - ایمنی - کارگران
آخرین اخبار سرویس:

فوت کارگر معدن پروده طبس در اثر ریزش سقف معدن

فوت کارگر معدن پروده طبس در اثر ریزش سقف معدن