مطالب مرتبط:
توسعه صنایع تبدیلی حلقه مفقوده ارزش افزوده محصولات کشاورزی است
از تدوین سند توسعه حوزه خانواده تا برگزاری جایزه ملی جمعیت در استان
برگزاری مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان با حضور نمایندگانی از مجلس و بانک مرکزی
برگزاری مجمع مشورتی شورای نگهبان با حضور نمایندگان مجلس و بانک مرکزی
مکانیزاسیون؛ کلید توسعه کشاورزی حفاظتی است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 20 مهر 1404 ساعت 17:552025-10-12سياسي

برگزاری نشست شورای کشت لنده با هدف توسعه کشاورزی


شورای کشت شهرستان لنده با حضور فرماندار و مدیر جهادکشاورزی و با هدف بررسی مسائل و مشکلات بخش کشاورزی تشکیل شد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، فرماندار لنده: اولویت های حوزه کشاورزی در شهرستان لنده گفت: تعیین تکلیف دشت های ناصری، آبلش، دشت بن و کل شور، اصلاح الگوی کشت و بهره برداری بهینه از منابع آبی، اولویت های اصلی کشاورزی شهرستان در سال جاری است و همه دستگاه ها موظف به پیگیری جدی این برنامه ها هستند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، فرماندار شهرستان لنده به بررسی آخرین وضعیت طرح های کشاورزی، راهکار های اصلاح الگوی کشت و بهره برداری بهینه از منابع آبی پرداخت و گفت:حدود سه هزار هکتار اراضی زیر کشت در شهرستان داریم، اما متأسفانه برخی تصور می کنند به دلیل شرایط توپوگرافی، لنده زمین های قابل کشت چندانی ندارد، درحالی که ظرفیت های فراوانی در این بخش وجود دارد.

سید محمد تقوی با تأکید بر اهمیت استفاده بهینه از ظرفیت های حوزه کشاورزی، افزود: ازمزارع پرورش ماهیان سردآبی گرفته تا دشت های حاصلخیز، همه نشان دهنده استعداد بالای این منطقه هستند.

حتی محصولات شیلات لنده از باکیفیت ترین نوع در کشور بوده و تولیدات طرح های ماهی شهرستان به خارج از کشور نیز صادر می شود.


برچسب ها: کشاورزی - شهرستان - خبرگزاری صدا و سیما - شهرستان لنده - اصلاح الگوی کشت - فرماندار - لنده
آخرین اخبار سرویس:

برگزاری نشست شورای کشت لنده با هدف توسعه کشاورزی

برگزاری نشست شورای کشت لنده با هدف توسعه کشاورزی