مطالب مرتبط:
فعالیتهای اقتصادی در استان قزوین بایستی موجب بهبود معیشت مردم شود
بررسی مشکلات صاحبان 40 واحد تولیدی استان گلستان
جهاد اسلامی: اشغالگران به دنبال نقض آتش بس و ادامه مشکلات مردم غزه هستند
در مراحل مختلف رسیدگی به پرونده های قضایی باید شنونده گلایه های مردم باشیم و برای رفع آنها تلاش کنیم
مردم با وجود مشکلات اقتصادی همچنان از جمهوری اسلامی حمایت می کنند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 29 مهر 1404 ساعت 17:552025-10-21سياسي

تفویض اختیار ویژه برای رفع مشکلات مردم استان


رییس قوه قضاییه از تفویض اختیار ویژه به رییس کل دادگستری ایلام برای پیگیری میدانی مشکلات مردم خبر داد.

- به گزارش مرکز ایلام ؛ حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه ای رییس قوه قضاییه، در جلسه شورای اداری استان ایلام با تأکید بر لزوم تفویض اختیارات به مدیران استانی اظهار داشت: هر آنچه در اختیار من است و قانون اجازه دهد، به رییس کل دادگستری استان ایلام تفویض می کنم تا بتواند مسائل و مشکلات مردم را به صورت میدانی پیگیری و حل کند.

  وی افزود: ممکن است برخی موضوعات اولویت دار نیازمند اصلاح قانون باشند، اما اکنون فرصت اصلاح قانونی وجود نداشته باشد، در این موارد اگر استان با نظر واحد موضوع را جمع بندی کند، به سران سه قوه ارسال خواهد شد تا بر اساس اختیارات موجود، مجوز های موقت برای حل فوری مشکلات صادر شود.

  رییس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه رسیدگی به وضعیت محکومان بیان کرد: در سال 1401 با موافقت و مساعدت مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، حدود 90 هزار پرونده مختومه شد، اکنون نیز اگر فردی در زندان است، پرونده او را منعکس کنید تا بررسی شود و در مناسبت های آینده، در صورت احراز شرایط، مورد عفو قرار گیرد.


برچسب ها: رییس قوه قضاییه - تفویض اختیار - مشکلات مردم - رییس کل دادگستری - قوه قضاییه - استان - مشکلات
آخرین اخبار سرویس:

تفویض اختیار ویژه برای رفع مشکلات مردم استان

تفویض اختیار ویژه برای رفع مشکلات مردم استان