مطالب مرتبط:
توسعه واقعی در گرو برخورداری از نیروی انسانی توسعه یافته است
کمبود 3200 نفری نیرو در یگان حفاظت محیط زیست
کمبود 3200 نفری نیرو در یگان حفاظت محیط زیست براساس چارت مصوب
بورسیه دانشجویان هوانوردی برای جبران کمبود نیرو از سر گرفته شد
ببینید | پژوهشگر حوزه علوم انسانی: پیشینه فرهنگ و حکمرانی ما مدلی از حکومت سلطنتی و خلیفه ای است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 10 مهر 1404 ساعت 18:002025-10-02سياسي

ناترازی در توزیع نیرو بیش از کمبود نیروی انسانی


معاون رییس جمهور و رییس سازمان امور اداری و استخدامی گفت: مشکل اصلی نظام اداری کشور کمبود نیرو نیست، بلکه ناترازی در توزیع نیروی انسانی است.

- معاون رییس جمهور و رییس سازمان امور اداری و استخدامی گفت: مشکل اصلی نظام اداری کشور کمبود نیرو نیست، بلکه ناترازی در توزیع نیروی انسانی است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، علاء الدین رفیع زاده در شورای اداری، راهبری و تحول اداری چهارمحال و بختیاری افزود: در این استان 25 هزار پست سازمانی وجود دارد، اما 32 هزار و 649 نفر در حال خدمت هستند که حدود هفت هزار و 500 نفر بیش از پست های سازمانی شاغل هستند، این آمار نشان می دهد مشکل اصلی، نه کمبود نیرو، بلکه نبود توازن در توزیع کارکنان است.

وی افزود: در ستاد ها، تراکم نیرو وجود دارد، اما در خطوط عملیاتی که مستقیم با مردم در تماس هستند، با کمبود جدی نیرو مواجه هستیم.

رفیع زاده گفت: با استخدام نیرو در ستاد، مشکلی از مردم حل نمی شود؛ بنابراین سیاست دولت چهاردهم استقرار نیرو ها در حوزه های عملیاتی است.

وی با اشاره به تغییر رویکرد دولت در حوزه جذب نیروی انسانی افزود: اگر در گذشته مجوز استخدام مستقیم به وزارتخانه ها داده می شد، اکنون این کار بر مبنای نیازسنجی استانی و مشخص شدن نقطه محل انجام می گیرد به همین دلیل در آزمون سیزدهم،


برچسب ها: کمبود نیرو - نیرو - نیروی انسانی - چهارمحال و بختیاری - اداری - معاون رییس جمهور - کمبود
آخرین اخبار سرویس:

ناترازی در توزیع نیرو بیش از کمبود نیروی انسانی

ناترازی در توزیع نیرو بیش از کمبود نیروی انسانی