مطالب مرتبط:
اردوغان «گنبد آهنین» می سازد / سپر دفاعی چندلایه ترکیه با مغز متفکر هوش مصنوعی
ریل کشی اردوغان برای مقابله با «راه ایران» + فیلم
بیوگرافی امینه اردوغان همسر رجب طیب اردوغان
اردوغان به مخالفت اسراییل بی توجهی کرد؛ اعزام نیروهای امدادی ترکیه به غزه
بیوگرافی امینه اردوغان همسر رجب طیب اردوغان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 23 مهر 1404 ساعت 21:052025-10-15بين الملل

اردوغان «گنبد آهنین» می سازد


پروژه «گنبد پولادین» در اوت 2024 به تصویب کمیته اجرایی صنایع دفاعی ترکیه رسید و تنها یک سال بعد، در اوت 2025، نزدیک به 50 بخش از این سامانه به ارزش بیش از 460 میلیون دلار وارد چرخه عملیاتی نیروهای مسلح ترکیه شد.

- پروژه گنبد پولادین در اوت 2024 به تصویب کمیته اجرایی صنایع دفاعی ترکیه رسید و تنها یک سال بعد، در اوت 2025، نزدیک به 50 بخش از این سامانه به ارزش بیش از 460 میلیون دلار وارد چرخه عملیاتی نیروهای مسلح ترکیه شد.

شرکت صنایع دفاعی و الکترونیک آسلسان ترکیه، در اقدامی که توازن قوای نظامی در منطقه را تحت تأثیر قرار می دهد، از سامانه یکپارچه و چندلایه پدافند هوایی خود با نام گنبد پولادین (Steel Dome) رونمایی کرد.

به گزارش خبرآنلاین، سامانه گنبد پولادین که نام آن یادآور گنبد آهنین اسراییل است، به عنوان پاسخی به تهدیدات نوین، از ریزپرنده ها و پهپادها گرفته تا موشک های بالستیک با قابلیت مانور، طراحی شده است.

مقامات آسلسان در یک نشست خبری در آنکارا اعلام کردند که گنبد پولادین یک دیوار دفاعی هوشمند است که با ترکیب مجموعه ای از ابزارهای کشنده (Kinetic) مانند موشک ها و ابزارهای غیرکشنده (Non-Kinetic) مانند جنگ الکترونیک، لیزر و اخلال گرها، هر هدفی را بر اساس ماهیت و میزان خطر، منهدم یا خنثی می کند.


برچسب ها: صنایع دفاعی - ترکیه - سامانه - گنبد - نیروهای مسلح - میلیون دلار - گنبد آهنین
آخرین اخبار سرویس:

اردوغان «گنبد آهنین» می سازد

اردوغان «گنبد آهنین» می سازد