مطالب مرتبط:
آغاز مرحله دوم واریز سود سهام عدالت از چهارشنبه یا پنجشنبه این هفته 9 یا 10 مهر 1404
واریز سود سهام عدالت از فردا آغاز می شود
واریز سود سهام عدالت از فردا آغاز می شود
واریز سود سهام عدالت از فردا آغاز می شود
واریز سود سهام عدالت از فردا آغاز می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 8 مهر 1404 ساعت 21:402025-09-30اقتصادي

آغاز واریز سود سهام عدالت / اعلام حداقل سود


طبق اعلام رییس سازمان بورس، واریز سود سهام عدالت از فردا آغاز می شود که بر اساس گروه افراد مبالغ بین 747 هزار تا یک میلیون و 650 هزار تومان است.

- به گزارش تابناک، حجت الله صیدی ـ رییس سازمان بورس و اوراق بهادار تهران اظهار کرد: واریز سود سهام عدالت به حساب دارندگان از فردا صبح شروع می شود و حدود 48 ساعت طول خواهد کشید.

وی افزود: ما سه گروه سهامداری داریم؛ کسانی که دارای سبد 452 هزار تومانی هستند حدود 747 هزار تومان به حسابشان واریز خواهد شد.

دارندگان سبد 532 هزار تومانی حدود 881 هزار تومان و دارندگان سبد یک میلیون تومانی هم یک میلیون و 650 هزار تومان به حسابشان واریز می شود.

صیدی درباره واریز سود سهام عدالت متولیان به وراث آنها تصریح کرد: کسانی که حساب متوفیان را دارند به همان ترتیبی که قبلاً انجام شده سود به آنها پرداخت می شود.

بنا بر این گزارش، علی مدنی زاده ـ وزیر امور اقتصادی و دارایی پنجم مهرماه درباره باقی مانده سود سهام عدالت سال 1402 اعلام کرد: انشالله آخر هفته سود سهام عدالت توزیع می شود و جزییات آن توسط سازمان بورس اعلام خواهد شد.

سود سهام عدالت معمولا سالی دو بار پرداخت می شود.

اما به دلیل آن که برخی شرکت های سرمایه پذیر در محاسبه و پرداخت سود تعلل می کنند معمولا سودها به صورت ناقص پرداخت می شود و بخش هایی از آن باقی می ماند.


برچسب ها: واریز سود سهام عدالت - سود سهام عدالت - سهام عدالت - تومان - واریز سود - واریز - سود سهام
آخرین اخبار سرویس:

آغاز واریز سود سهام عدالت / اعلام حداقل سود

آغاز واریز سود سهام عدالت / اعلام حداقل سود