مطالب مرتبط:
سید حسن نصرالله؛ الگوی ولایت مداری و مقاومت
وقتی هندی ها ترفند های بالیوودی خودشان را باور کردند
رونق چرخ زندگی با چرخ خیاطی
وقتی هندی ها ترفند های بالیوودی خودشان را باور کردند
انتشار برای اولین بار؛ افشاگری افسر عراقی از زندگی گذشته جولانی | فیلم های حضور جولانی در ترورها موجود است!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 7 مهر 1404 ساعت 00:052025-09-28سياسي

زندگی و باور سیدمقاومت ولایت مداری بود


مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان البرز با اشاره به اهمیت نقش ایمان به رهبری و ولایت پذیری گفت: تمام توجه و باور سیدمقاومت، رهبرمعظم انقلاب ایران بود.

-  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛ حجت الاسلام ولایی برحق با حضور در سیمای البرز و برنامه امروز البرز گفت: تدبیر زندگی و منش سید حسن نصرالله به عنوان دبیرکل حزب الله لبنان باور به ولایت مداری و ولایت مندی بود.

  مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان البرز در برنامه امروز البرز افزود: سیدمقاومت تمام توجه و باورش رهبرمعظم انقلاب ایران بود؛ همواره ولایت مداری و ولایت داری آن شهید والامقام زبان زد نیرو های مقاومت است.

  وی با بیان این مطلب که یکی از محبوب ترین چهره های جهان اسلام شهید سیدحسن نصرالله است در برنامه سیمای البرز بیان کرد: پس از جنگ 33 روزه لبنان در خصوص این شهید والامقام از اسطوره عرب نام برده می شد.

این شهید والامقام با صلابت و ایمان بی نظیری در عرصه جهاد تلاش کرد.

  وی با بیان اهمیت درک و باور سیدحسن نصرالله نسبت به فرامین رهبرانقلاب ایران به مجری سیمای البرز بیان کرد: نقل شده است که در یکی از دیدار های شهید سیدحسن نصرالله با رهبرانقلاب، توصیه ای به این شهید والامقام داشتند و آن اینکه هر وقت فشار جنگ زیاد شد بدان که پروردگار همچنان منتظر بنده اش است و هوا


برچسب ها: سازمان تبلیغات اسلامی - البرز - ولایت مداری - ولایت - تبلیغات اسلامی - سازمان تبلیغات - مقاومت
آخرین اخبار سرویس:

زندگی و باور سیدمقاومت ولایت مداری بود

زندگی و باور سیدمقاومت ولایت مداری بود