مطالب مرتبط:
پیش بینی افزایش سطح کشت کلزا تا 3200 هکتار در خراسان رضوی
افزایش اشتغال بی قاعده؛ نیروی کار بدون بیمه و قرارداد، اما با درآمد بالا
بیش از 80 هزار تماس مردمی با پلیس فتا در خراسان رضوی
آیا فردا مدارس مشهد/خراسان رضوی تعطیل است ؟ چهارشنبه 30 مهر 1404
وب آوا | از پیشتازی خراسان رضوی در صادرات تا اعلام نتایج مسابقات ملی کشتی در مشهد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 30 مهر 1404 ساعت 09:552025-10-22اقتصادي

افزایش درآمد های مالیاتی در خراسان رضوی


وصول درآمد های مالیاتی خراسان رضوی در نیمه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال 27 درصد افزایش دارد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، مدیر کل امور مالیاتی خراسان رضوی گفت: در نیمه نخست امسال 175 هزار و 885 میلیارد و 242 میلیون ریال درآمد های مالیاتی در استان ثبت شد؛ در حالی که در مدت مشابه پارسال میزان وصول مالیات 138 هزار و 329 میلیارد و 441 میلیون ریال بوده است.

  شاکر رضا مریدی افزود: افزایش درآمد های مالیاتی در نتیجه شناسایی فرار های مالیاتی و کشف منابع مالیاتی جدید در این استان است.

  وی اضافه کرد: سهم مصوب استان برای نیمه نخست امسال از کل وصول درآمد مالیاتی، 218 هزار و 657 میلیارد و 500 میلیون ریال تعیین شده بود که با تحقق بیش از 175 هزار میلیارد ریال، میزان تحقق این سهم به 80 درصد رسیده است.

  مریدی ادامه داد: افزایش وصول مالیات در امسال نشان دهنده نتیجه بخشی تلاش های انجام شده در راستای اجرای سیاست های مالیاتی و همچنین همکاری فعالان اقتصادی استان در پرداخت به موقع تعهدات مالیاتی است.

  وی گفت: استان خراسان رضوی رتبه نخست را در مبارزه با فرار مالیاتی در سطح کشور کسب کرده است و امیدواریم این روند رو به رشد، در ماه های آینده نیز ادامه یابد و در تحقق اهداف بودجه ای استان کمک شایانی کند.


برچسب ها: مالیات - مالیاتی - خراسان رضوی - میلیارد - درآمد - خراسان - افزایش
آخرین اخبار سرویس:

افزایش درآمد های مالیاتی در خراسان رضوی

افزایش درآمد های مالیاتی در خراسان رضوی