مطالب مرتبط:
رژیم صهیونیستی به اهداف راهبردی خود در جنگ غزه نرسید
تمجید وزرای خارجه عرب، اروپایی و آسیایی از نقش مصر در توقف جنگ غزه
اقدامات اخیر ارتش رژیم صهیونیستی برای خروج از غزه چیست؟
اقدامات اخیر ارتش رژیم صهیونیستی برای خروج از غزه چیست؟
حماس: جنایت جدید رژیم صهیونیستی در غزه تلاش برای برهم زدن توافق آتش بس است + فیلم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 18 مهر 1404 ساعت 13:302025-10-10سياسي

علت توقف جنگ در غزه ناتوانی رژیم صهیونیستی از ادامه جنگ


آتش بس در غزه پیروزی مقاومت در برابر ائتلاف ظلم جهانی است.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، امام جمعه چرام در خطبه های نماز جمعه این شهر با اشاره به پایان جنگ دو ساله غزه گفت: آمریکا آغازگر این جنگ بود و زمانی که دید رژیم صهیونیستی توانایی شکست مقاومت را ندارد و متحمل هزینه های سنگین شده ایت ناچار به توقف این جنگ شد.

حجت الاسلام سید نورالله افشار افزود: خبرنگاران اسراییلی اعتراف کردند که جنگ پایان یافت، اما حماس تسلیم نشد این یعنی پیروزی مقاومت در برابر ائتلاف ظلم جهانی است.

افشار اضافه کرد: همه امکانات مادی غرب و آمریکا برای نجات اسیران صهیونیست و نابودی مقاومت بسیج شد، اما در نهایت هیچ کدام از اهداف آنان محقق نشد.

وی با اشاره به زیان های گسترده رژیم صهیونیستی در این جنگ دوساله ادامه داد: خسارت های اقتصادی و نظامی اسراییل در این جنگ بیش از 100 میلیارد دلار برآورد شده است.

 امام جمعه چرام افزود: رژیم صهیونیستی در طولانی ترین جنگ تاریخ خود بیش از 300 هزار نیروی ذخیره را فراخواند و 150 هزار شهرک نشین را از مرز های غزه و لبنان جابه جا کرد که هزینه های سرسام آوری بر دوش این رژیم گذاشت.

حجت الاسلام افشار به مذاکرات آتش بس در شرم الشیخ مصر اشاره کرد و گفت: مذاکرات آتش بس در شرم الشیخ با حضور نمایندگان حماس، آمریکا و


برچسب ها: رژیم صهیونیستی - صهیونیست - صهیونیستی - مقاومت - خطبه های نماز جمعه - اسراییل - پیروزی
آخرین اخبار سرویس:

علت توقف جنگ در غزه ناتوانی رژیم صهیونیستی از ادامه جنگ

علت توقف جنگ در غزه ناتوانی رژیم صهیونیستی از ادامه جنگ