مطالب مرتبط:
توسعه شهرک های صنعتی کردستان؛ از افزایش واحدهای فعال تا راه اندازی شهرک دانش بنیان
وضعیت هوای فردا ارومیه چهارشنبه 2 مهر 1404 | پیش بینی آب و هوای ارومیه در 24 ساعت آینده + هواشناسی ارومیه
وضعیت هوای فردا ارومیه چهارشنبه 2 مهر 1404
نواختن زنگ مهر در دبیرستان شاهد نورالزهرا (س) ارومیه
تصاویر/افتتاح دفتر علوم و معارف دفاع مقدس ومقاومت در دانشگاه پیام نور ارومیه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 2 مهر 1404 ساعت 12:552025-09-24اجتماعي

بازدید از واحدهای آلاینده شهرک صنعتی ارومیه


رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ارومیه از برخی واحد های آلاینده در شهرک صنعتی شماره 3 ارومیه بازدید کردند.

- رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ارومیه از برخی واحد های آلاینده در شهرک صنعتی شماره 3 ارومیه بازدید کردند.

به گزارش صدا و سیما آذربایجان غربی ؛مختار خانی در حاشیه این بازدید اظهار داشت: در این برنامه از واحد های صنایع تبدیلی کشاورزی، مبل سازی، بازیافت آهن و همچنین تصفیه خانه شهرک صنعتی شماره 3 بازدید به عمل آمد و عملکرد آنها از نظر رعایت قوانین و استاندارد های زیست محیطی مورد بررسی قرار گرفت.

وی با تأکید بر لزوم پایبندی صنایع به ضوابط و الزامات قانونی افزود: واحد های صنعتی موظف هستند ضمن کنترل آلاینده های هوا، آب و خاک، نسبت به مدیریت صحیح پسماند های تولیدی اقدام کنند تا از هرگونه آسیب به محیط زیست و سلامت عمومی جلوگیری شود.

خانی ادامه داد: اداره حفاظت محیط زیست ارومیه به صورت مستمر پایش و نظارت بر فعالیت واحد های صنعتی را در دستور کار دارد و در صورت مشاهده هرگونه تخلف زیست محیطی، مطابق قانون با متخلفان برخورد خواهد شد.

وی همچنین همکاری و همراهی دستگاه قضایی و اداره کل محیط زیست استان در برخورد با واحد های آلاینده را بسیار مهم ارزیابی کرده و از صنایع خواست با رویکرد مسئولانه و رعایت قوانین زیست محیطی در


برچسب ها: رییس اداره حفاظت محیط زیست - حفاظت محیط زیست - شهرک صنعتی - محیط زیست - بازدید - ارومیه - آلاینده
آخرین اخبار سرویس:

بازدید از واحدهای آلاینده شهرک صنعتی ارومیه

بازدید از واحدهای آلاینده شهرک صنعتی ارومیه