مطالب مرتبط:
تولید سالانه 214 هزار تن شیر در استان یزد؛ نیمی از تولید راهی استان های دیگر
بازگشت 10 واحد تولیدی و صنعتی به چرخه تولید در استان مرکزی
فراخوان تولید آثار صنایع دستی با موضوع امام رضا(ع) در استان سمنان منتشر شد
تعویض 24 هزار کنتور فرسوده در نیمه اول سال در استان اصفهان
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 20 مهر 1404 + وضعیت استان ها
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 20 مهر 1404 ساعت 20:302025-10-12اقتصادي

تولید حدود 14 هزار تن گوشت بوقلمون در استان اصفهان


حدود 14 هزار تن گوشت بوقلمون در سال در استان اصفهان تولید شده است .

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: از ابتدای امسال تاکنون حدود 6 هزار تن گوشت بوقلمون در استان تولید شده و پیش بینی می شود تا پایان امسال نیز  8 هزار تن به این محصول اضافه شود.

حسین تحسیری تعداد واحد های فعال تولید گوشت بوقلمون را در استان 129 واحد با ظرفیت 931 هزار و 720 قطعه دانست  و ادامه داد: این استان با تولید سالانه 14 هزار تن گوشت بوقلمون رتبه نخست کشور را دارد.

وی افزود: نجف آباد، تیران وکرون، فریدن و ورزنه از بزرگ ترین مراکز تولید گوشت بوقلمون در استان هستند.

حسین تحسیری همچنین از فعالیت سه واحد پرورش بوقلمون مادر با هدف تولید جوجه های یک روزه بوقلمون در استان خبر داد و گفت: 25 هزار و 100 بوقلمون مولد در این مراکز موجود و تولیدات آنها به استان های دیگر نیز صادر می شود.

گوشت بوقلمون به دلیل پروتیین بالا، حداقل چربی اشباع، کمترین سطح کلسترول و فقدان چربی میان بافتی در مقایسه با گوشت قرمز از اهمیت بسیاری برخوردار است و منبع خوبی از املاح و ویتامین ها و اسید آمینه تریپتوفان است.


برچسب ها: گوشت بوقلمون - بوقلمون - استان - تولید - استان اصفهان - هزار - گوشت
آخرین اخبار سرویس:

تولید حدود 14 هزار تن گوشت بوقلمون در استان اصفهان

تولید حدود 14 هزار تن گوشت بوقلمون در استان اصفهان