مطالب مرتبط:
آغاز سال تحصیلی در مدرسه ای با یک دانش آموز و یک معلم
2 هزار دانش آموز یزدی در مدارس صدرا تحصیل می کنند
دزفول شهری بدون دانش آموز بازمانده از تحصیل
پادکست/ سروده قیصر امین پور به یاد شهدای دانش آموز
تحصیل یک هزار و 750 دانش آموز بی سرپرست در خراسان رضوی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 5 مهر 1404 ساعت 19:152025-09-27اجتماعي

واگذاری زمین مسکونی به خانواده های دو شهید دانش آموز تبریز در شهر جدید سهند


وزیر راه و شهرسازی در سفر به استان آذربایجان شرقی و به منظور تأمین مسکن خانواده های دو شهید دانش آموز جنگ 12 روزه تبریز، زمین مسکونی در شهر جدید سهند را به آنها واگذار کرد.

- واگذاری زمین مسکونی به خانواده های دو شهید دانش آموز تبریز در شهر جدید سهند وزیر راه و شهرسازی در سفر به استان آذربایجان شرقی و به منظور تأمین مسکن خانواده های دو شهید دانش آموز جنگ 12 روزه تبریز، زمین مسکونی در شهر جدید سهند را به آنها واگذار کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، وزیر راه و شهرسازی، در سفر به استان آذربایجان شرقی، با خانواده های دو شهید دانش آموز تبریزی، علیسان جباری و طاها بهروزی، دیدار کرد.

این خانواده ها در خانه های 35 متری استیجاری زندگی می کردند و تنها فرزندان خود را در جنگ 12 روزه از دست داده اند.

در این دیدار موضوع تأمین مسکن مطرح و وزیر راه و شهرسازی دستور واگذاری زمین مسکونی به متراژ 200 متر در شهر جدید سهند را صادر کرد.

قراردادهای واگذاری زمین نهایی شده و سند رسمی این زمینها در سفر فرزانه صادق به خانواده ها تحویل داده شد.

این اقدام بخشی از برنامه های سفر وزیر در گرامیداشت هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی جدید بود.

ارائه این خدمت ارزنده، گامی مهم در حمایت از خانواده های شهدا به شمار می رود و با استقبال مردم استان روبرو شده است.


برچسب ها: وزیر راه و شهرسازی - شهید دانش آموز - خانواده ها - استان آذربایجان شرقی - شهر جدید سهند - راه و شهرسازی - دانش آموز
آخرین اخبار سرویس:

واگذاری زمین مسکونی به خانواده های دو شهید دانش آموز تبریز در شهر جدید سهند

واگذاری زمین مسکونی به خانواده های دو شهید دانش آموز تبریز در شهر جدید سهند