مطالب مرتبط:
نادیا کمالی: باید از تغییر کاربری اراضی و دست بردن در طبیعت جلوگیری شود
باید از تغییر کاربری اراضی و دست بردن در طبیعت جلوگیری شود
نادیا کمالی: باید از تغییر کاربری اراضی و دست بردن در طبیعت جلوگیری شود
با 500 میلیون تومان در این مناطق تهران خانه بگیرید/ جدول
کلاهبرداری 500 میلیاردی حوزه رمز ارز ها
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 16 مهر 1404 ساعت 18:402025-10-08اقتصادي

از تغییر کاربری باغ های با مساحت بیش از 500 مترمربع جلوگیری می کنیم


معاون امور هماهنگی عمرانی استاندار یزد، با تشریح وضعیت اراضی کشاورزی و باغی استان، بر ضرورت حفظ باغات و مدیریت منابع طبیعی تاکید کرد.

- از تغییر کاربری باغ های با مساحت بیش از 500 مترمربع جلوگیری می کنیم معاون امور هماهنگی عمرانی استاندار یزد، با تشریح وضعیت اراضی کشاورزی و باغی استان، بر ضرورت حفظ باغات و مدیریت منابع طبیعی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، طلایی مقدم با بیان اینکه کل اراضی استان یزد حدود 7 میلیون و 450 هزار هکتار است، گفت: از این میزان، حدود 125 هزار هکتار شامل اراضی زراعی و باغی می شود که 30 هزار هکتار آن اراضی زراعی و 93 هزار هکتار باغ است.

وی با اشاره به شهرستان یزد افزود: در این شهرستان حدود 5 هزار و 918 هکتار اراضی زراعی و باغی وجود دارد که 2 هزار و 540 هکتار آن باغ و 2 هزار و 236 هکتار اراضی زراعی زیر کشت فعال است.

معاون استاندار تاکید کرد که بخش زیادی از حفظ باغات و محیط زیست نیازمند همراهی و مشارکت مردم است و خوشبختانه در دهه اخیر، نسل جدید توجه ویژه ای به محیط زیست، فضای سبز و حفظ باغات داشته است.

طلایی مقدم با اشاره به برنامه یزد پایدار گفت: مصمم هستیم باغات با مساحت بیش از 500 مترمربع را حفظ کنیم و بر اساس دستورالعمل ها، از تغییر کاربری آن جلوگیری شود.


برچسب ها: اراضی زراعی - اراضی - هکتار - استان - هزار - اراضی کشاورزی - استاندار
آخرین اخبار سرویس:

از تغییر کاربری باغ های با مساحت بیش از 500 مترمربع جلوگیری می کنیم

از تغییر کاربری باغ های با مساحت بیش از 500 مترمربع جلوگیری می کنیم