مطالب مرتبط:
با برگه 500 هزار تومانی سهام عدالت چه کنیم؟ سودآوری جدید در مهرماه
500 موشک به اسراییل شلیک کر دیم و خسارت ها سنگین بود
با برگه 500 هزار تومانی سهام عدالت چه کنیم؟ سودآوری جدید در مهرماه
کارت خرید 500 میلیونی برای تمام مردم
با برگه 500 هزار تومانی سهام عدالت چه کنیم؟ سودآوری جدید در مهرماه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 8 مهر 1404 ساعت 13:252025-09-30سياسي

رقابت بیش از 500 گروه سرود در جشنواره آوای آدینه


با رقابت بیش از 500 گروه سرود از 28 استان کشور، سومین جشنواره ملی سرود «آوای آدینه» در ساوجبلاغ به ایستگاه پایانی رسید.

-  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛  حجت الاسلام علی اکبری رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در این مراسم با اشاره به نقش جوانان در تقویت نماز جمعه و گسترش فرهنگ دینی گفت: حضور نسل جوان در صحنه سرود های فاخر، جلوه ای از بالندگی فرهنگی و اجتماعی کشور است.

امروز جوانان ثابت کرده اند که می توانند با زبان هنر، پیام مقاومت، معنویت و همبستگی را در جامعه طنین انداز کنند.

  حجت الاسلام مختاری امام جمعه ساوجبلاغ و دبیر جشنواره، با ارائه گزارشی از روند برگزاری اظهار داشت: در سومین دوره جشنواره ملی سرود آوای آدینه، 529 گروه سرود از 28 استان کشور ثبت نام کردند که پس از مراحل داوری، 35 گروه از 11 استان به مرحله نهایی راه یافتند.

  وی افزود: 80 گروه در بخش سرود فارسی پسران، 80 گروه در بخش سرود فارسی دختران، 90 گروه در بخش سرود محلی، 40 گروه در بخش آکاپلا و 25 اثر در بخش تولیدات استودیویی شرکت داشتند.

همچنین در بخش رأی مردمی بیش از 120 هزار پیامک از سراسر کشور ثبت شد که نشان دهنده گستردگی و استقبال چشمگیر از این جشنواره است.


برچسب ها: سرود - جشنواره - گروه سرود - شورای سیاستگذاری ائمه جمعه - حجت الاسلام - جشنواره ملی - گروه
آخرین اخبار سرویس:

رقابت بیش از 500 گروه سرود در جشنواره آوای آدینه

رقابت بیش از 500 گروه سرود در جشنواره آوای آدینه