مطالب مرتبط:
دلیل شنیده شدن صدای انفجار در شهرک منظریه چیست؟
خبر خوش درباره کالابرگ جدید | وزیر کار شخصاً خیال دهک های پایین را راحت کرد
جزییات پرداخت دومین مرحله یارانه نقدی (دهک های متوسط و بالا)
💸 تغییر معیار دهک بندی + حذف یارانه ها + اعتراض مردم | شیوه جدید دهک بندی خانوار بر اساس هزینه
💸 پایان یارانه نقدی برای این افراد + حذف تدریجی دهک ها + حمایت کالابرگی | طبقه متوسط زیر تیغ اصلاحات
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 30 مهر 1404 ساعت 08:102025-10-22اقتصادي

صدای فقر از همه دهک ها شنیده می شود


گام برداشتن در راستای رفع ریسک های سیاسی از فضای اقتصاد، اصلاحات اقتصادی در راستای رفع بی ثباتی های اقتصاد کلان و به کارگیری سیاست های حمایتی راهکارهایی هستند که دستگاه سیاستگذاری اقتصادی باید در راستای بهبود وضعیت فقرا در دستور کار خود قرار دهد.

- روز گذشته سخنگوی دولت اعلام کرد، در سال1403، خط فقر ماهانه برای هر نفر 6 میلیون و 128هزار تومان ثبت شده است.

محاسبات دنیای اقتصاد بر اساس این آمار نشان می دهد در سال1403 نرخ فقر به حدود 36درصد رسیده است.

این رقم بالاترین میزان نرخ فقر، دست کم از ابتدای دهه1390 تاکنون است.

به گزارش تابناک به نقل از دنیای اقتصاد؛ بر اساس این آمار، اکنون بیش از یک سوم مردم توانایی تامین نیازهای اولیه برای تامین حداقل کالری مورد نیاز را ندارند.

کارشناسان تاکید دارند عوامل اصلی افزایش نرخ فقر در سال های اخیر تورم مزمن در سطح بیش از 30درصد، به خصوص در بخش هایی همچون خوراک و مسکن بوده است.

علاوه بر این، فقدان رشد اقتصادی پایدار و فراگیر عامل موثر دیگری بوده که بر گسترش فقر در سال های اخیر دامن زده است.

از کاهش ریسک های سیاسی تا اصلاحات اقتصادی بدون رشد اقتصادی پایدار و کنترل تورم، سیاست های حمایتی تاثیر پایداری در کاهش فقر نخواهند داشت.


برچسب ها: اقتصاد - دنیای اقتصاد - سیاست های حمایتی - اصلاحات اقتصادی - اقتصادی - نیازهای اولیه - سخنگوی دولت
آخرین اخبار سرویس:

صدای فقر از همه دهک ها شنیده می شود

صدای فقر از همه دهک ها شنیده می شود