مطالب مرتبط:
اکران فیلم های مستند در هفته تهران آغاز شد
ویدئو | احضار وزیر ارشاد به کمیسیون فرهنگی پس از اکران «پیر پسر»
اکران بدشانسی ها برای استقلال در زمین ناهموار تختی
پایان برداشت انجیر از باغ های گرمسار
اکران های شهری مشهد در پاسداشت هفته انتظامی 
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 14 مهر 1404 ساعت 12:552025-10-06فرهنگي

اکران مستند «چشم های نگران، زخم های منتظر» در باغ کتاب


مستند «چشم های نگران، زخم های منتظر» روایتی از سختی های بیماران پروانه ای در دفاع مقدس 12روزه در باغ کتاب تهران اکران می شود.

-   به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، مستند چشم های نگران، زخم های منتظر به نویسندگی و کارگردانی علیرضا محمدی به همت خانه ای بی، تنها نهاد غیردولتی و رسمی حمایت از بیماران پروانه ای (EB) در کشور، روز چهارشنبه 16 مهر در باغ کتاب تهران روی پرده می رود.

این مستند روایتگر روزهای سخت بیماران پروانه ای و خانواده هایشان در جریان جنگ 12روزه تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه ایران است؛ روزهایی که کمبود شدید دارو و پانسمان حیاتی شرایط بیماران را به شدت دشوارتر کرد.

با وجود این بحران، خانه ای بی با تلاش شبانه روزی توانست روند خدمت رسانی و حمایت های درمانی و معیشتی را ادامه دهد.

بیماران پروانه ای به دلیل ابتلا به یک بیماری ژنتیکی نادر با پوستی بسیار شکننده متولد می شوند و کوچک ترین تماس می تواند باعث ایجاد زخم ها و تاول های دردناک شود.

همین امر نیاز آنان به دارو، پانسمان های خاص و مراقبت های ویژه را دوچندان می کند.

خانه ای بی در سال های گذشته علاوه بر تأمین این نیازهای حیاتی، حمایت های معیشتی، درمانی و فرهنگی نیز به خانواده ها ارائه کرده است.


برچسب ها: بیماران پروانه ای - بیماران - باغ کتاب تهران - پروانه - باغ کتاب - مستند - منتظر
آخرین اخبار سرویس:

اکران مستند «چشم های نگران، زخم های منتظر» در باغ کتاب

اکران مستند «چشم های نگران، زخم های منتظر» در باغ کتاب