مطالب مرتبط:
مهاجرانی: مطالبات گندمکاران به صورت کامل پرداخت شده است
مهاجرانی: مطالبات گندمکاران تسویه شد/ آغاز پرداخت حقوق بازنشستگان
خبر فوری سخنگوی دولت درباره پرداخت یارانه و مطالبات گندمکاران
دلیل تاخیر در عملیات وعده صادق2 از نگاه مقام بلندپایه سپاه
دلیل تاخیر در وعده صادق 2 چه بود؟/ سردار نقدی توضیح داد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 28 مهر 1404 ساعت 15:552025-10-20اقتصادي

تاخیر در پرداخت پول گندمکاران قابل قبول نیست


فرماندار کهگیلویه با بیان اینکه تاخیر در پرداخت مطالبات، کشاورزان را با مشکلاتی از جمله تامین نهاده ها و کشت مواجه می کند گفت: تداوم این وضعیت اعتماد مردم را نسبت به دولت خدشه دار می کند.

- فرماندار کهگیلویه با بیان اینکه تاخیر در پرداخت مطالبات، کشاورزان را با مشکلاتی از جمله تامین نهاده ها و کشت مواجه می کند گفت: تداوم این وضعیت اعتماد مردم را نسبت به دولت خدشه دار می کند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، سید ایرج کاظمی جو ظهر امروز در نشست شورای کشت شهرستان کهگیلویه که با محوریت کشت گندم، جو و کلزا و اجرای طرح جهش تولید در دیمزار ها برگزار شد با انتقاد از دیر پرداخت شدن طلب گندمکاران گفت: مطالبات گندم کاران باید زودتر پرداخت می شد همچنین بانک کشاورزی می توانست زودتر اعتبار فروش بذر را به عامل پرداخت کند کاظمی جو ضمن گلایه از مسوولان در خصوص مطالبان گندمکاران گفت: مطالبات تا فردا واریز خواهد شد و با توجه به اینکه مشکل بذر در دهدشت وجود دارد امیدوارم نهایت همکاری را با همدیگر داشته باشیم.

فرماندار کهگیلویه عنوان کرد: بخشداران شهرستان باید به کشاورزان اطلاع دهند که تا پایان آبان ماه فرصت دارند سهمیه کود شیمیایی خود را دریافت کنند.


برچسب ها: پرداخت - فرماندار کهگیلویه - کهگیلویه - اعتماد مردم - تامین نهاده - مطالبات - گندم
آخرین اخبار سرویس:

تاخیر در پرداخت پول گندمکاران قابل قبول نیست

تاخیر در پرداخت پول گندمکاران قابل قبول نیست