مطالب مرتبط:
آقای نایب رییس مجلس! مردم کاسه چه کنم چه کنم در دست دارند، شما نگران حقوقت هستی؟/ چه گلی بر سر ما زده اید که طلب حقوق بیشتر می کنید؟
آقای نایب رییس مجلس! مردم کاسه چه کنم چه کنم در دست دارند، شما نگران حقوقت هستی؟/ چه گلی بر سر ما زده اید که طلب حقوق بیشتر می کنید؟
جنجال نماینده تهران درباره بودجه مجلس/ نایب رییس مجلس: حقوق نماینده نصف حقوق وزیر هم نیست
آقای نماینده! مردم کاسه چه کنم چه کنم در دست دارند، شما نگران حقوقت هستی؟
معاون رییس جمهور: دانشجویان دکتری ماهانه 20 میلیون حقوق خواهند گرفت + فیلم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 24 مهر 1404 ساعت 08:452025-10-16سياسي

کاسه چه کنم چه کنم مردم و حقوق نایب رییس مجلس!


فردای روزی که حسن روحانی رییس جمهوری پیشین ایران برخی از مصوبات مجلس اقلیت را به گردوی بی مغز تشبیه کرد که تنها از حمایت 10 درصد مردم برخوردار است و 90 درصد دیگر با آن مخالف اند و این پرسش را درافکند: - به گزارش تابناک به نقل از عصر ایران؛ جل الخالق! اگر مدعی نمایندگی مردم اند چرا با متوسط حقوق مردم و با حداقل دستمزد مقایسه نمی کنند و می توان از آقای نیکزاد پرسید: به چی تان می نازید؟ به راه یابی به مجلس در انتخاباتی غیر رقابتی و کم مشارکت در حالی که که پیشاپیش رقبا را شورای نگهبان حذف کرده بود؟ به مجلسی که نماینده اول تهران 10 میلیونی کمی بیش از نیم میلیون رأی آورده یعنی کمتر از رأی نماینده اول تهران در 45 سال قبل که جمعیت تهران نصف حالا بود یا به مجلسی که اختیارات آن به شوراهای عالی واگذار شده و فقط گیر دادن بی حاصل به وزیران با تهدید استیضاح برای آن مانده؟! یا می توان پرسید به جز مصوباتی سلبی کدام مصوبه تان ایجابی بوده و گرهی گشوده است؟ تازه وقتی مجمع تشخیص با تاخیر 7 ساله می خواهد گرهی باز کند اینجا تهدید می کنند جلوی پیوستن به سی اف تی را می گیریم و نمی دانند شرط چینی ها برای همکاری بوده است! نایب رییس می ‎گوید نماینده هم تراز وزیر است اما حقوق او نصف وزیر نیست.


برچسب ها: مجلس - مردم - تهران - نماینده - میلیون - شوراهای عالی - شورای نگهبان
آخرین اخبار سرویس:

کاسه چه کنم چه کنم مردم و حقوق نایب رییس مجلس!

کاسه چه کنم چه کنم مردم و حقوق نایب رییس مجلس!