مطالب مرتبط:
ارزش تولید فرآورده های خام دامی کشور 16 میلیارد دلار است
ارزش تولید فرآورده های خام دامی کشور 16 میلیارد دلار است
برنامه بانک مرکزی برای افزایش عرضه ارز
برنامه بانک مرکزی برای افزایش عرضه ارز از امروز (شنبه، 12 مهر 1404) عملیاتی می شود
برنامه بانک مرکزی برای افزایش عرضه ارز از امروز عملیاتی می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 12 مهر 1404 ساعت 18:102025-10-04اقتصادي

افزایش نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی


مدیرکل دامپزشکی استان تهران از افزایش رصد و نظارت سازمان دامپزشکی بر کشتارگاه ها، واحد ها و مراکز عرضه فراورده های خام دامی خبر داد.

- افزایش نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی مدیرکل دامپزشکی استان تهران از افزایش رصد و نظارت سازمان دامپزشکی بر کشتارگاه ها، واحد ها و مراکز عرضه فراورده های خام دامی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مدیرکل دامپزشکی استان تهران در بازدید از یک واحد بسته بندی مواد پروتیینی در شهرستان رباط کریم، گفت: در شرایط حساسی قرار داریم، اما با این حال نظارت های دامپزشکی نشان می دهد که کشتار دام و جوجه ریزی برای تامین نیاز مردم افزایش یافته است.

احمد شریعتی گفت: جوجه ریزی حدود 150 میلیون قطعه در ماه هدف گذاری شده و رصد ما در مرداد و شهریور نشان می دهد میزان جوجه ریزی بیش از این هدف بوده است.

وی افزود: همزمان با تولید داخل، گوشت منجمد و تازه نیز به میزان محدود با رعایت پروتکل های بهداشتی وارد کشور می شود.

شریعتی درباره عملکرد سازمان دامپزشکی کشور در طول جنگ 12 روزه خاطرنشان کرد: نظارت این سازمان و همراهی بخش خصوصی موجب شد در 12روز شرایط جنگی، کوچک ترین مشکل بهداشتی در حوزه گوشت، مرغ و تخم مرغ ایجاد نشود و این اقلام با قیمت مناسب به دست مصرف کننده برسد.


برچسب ها: دامپزشکی - دامپزشکی استان - استان تهران - افزایش - سازمان دامپزشکی - جوجه ریزی - نظارت
آخرین اخبار سرویس:

افزایش نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی

افزایش نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی