مطالب مرتبط:
گزارشی از پاسداشت حماسه دانش آموزان همدانی در 30 مهر 1357
تماس تلفنی استاد حسینی گرگـانی با خانواده سردار شهید محمد هاشم سلطانی
با میانجیگری ترکیه، اعضای خانواده شهید هنیه از غزه خارج شدند
دیدار با خانواده دومین شهید امر به معروف خوزستان 
اعضای خانواده شهید هنیه از غزه خارج شدند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 30 مهر 1404 ساعت 18:252025-10-22سياسي

دلجویی از خانواده شهید حماسه 30 مهر همدان


با حضور استاندار همدان از خانواده شهید نصرت الله داوری از شهدای حماسه 30 مهر همدان دلجویی شد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان ، حمید ملانوری شمسی، استاندار همدان در این دیدار گفت: خانواده شهدا با صبر و مقاومت ریشه های این جامعه را تقویت کردند و امروز به برکت خون شهدای گرانقدر نظام اسلامی، این کشور در قله افتخار ایستاده و در جهان شناخته می شود.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان همدان هم گفت: شهید نصرت الله داوری در سال 1294 در همدان به دنیا آمد، تحصیلات خود را تا ششم ابتدایی ادامه داد و برای کسب درآمد و کمک به معاش خانواده به کسب و کار مشغول شد.

مجید صفدریان افزود: نصرت الله داوری در واقعه 30 مهر سال 1357 که حرکت بزرگ و خونین مردم همدان در مبارزه با رژیم طاغوت بود به ضرب 3 گلوله مستقیم نیرو های ژاندارمری به شهادت رسید و به جمع شهدای انقلاب پیوست.

این شهید تامین سوخت را برای مبارزان انقلابی را برعهده داشت و در تظاهرات ها نقش پررنگی داشت، از وی 6 فرزند به یادگار مانده است.

امروز همچنین مسئولان استان از حمیدرضا سیفی، جانباز 70 درصد حماسه 30 مهر سال 57 همدان هم دلجویی کردند.

سال 57 با توجه به آتش کشیدن مسجد بزرگ کرمان و هتک حرمتی که به یکی از دانش آموزان دختر همدان از سوی ماموران رژیم ستمشاهی انجام شد، دانش آموزان اعتراض


برچسب ها: همدان - خانواده - استاندار همدان - بنیاد شهید و امور ایثارگران - استان همدان - 30 مهر همدان - استان
آخرین اخبار سرویس:

دلجویی از خانواده شهید حماسه 30 مهر همدان

دلجویی از خانواده شهید حماسه 30 مهر همدان