مطالب مرتبط:
آیا می توان منشا انفجار را طوری جلوه داد که شبیه زلزله به نظر برسد؟
آیا ضربه سر به توپ فوتبال بر سلامت مغز تاثیرگذار است؟
آیا واقعا اسراییل در هفتم اکتبر غافلگیر شد؟
«زهرا قائمی» کیست؟ آیا او به قتل رسیده است؟ پلیس چه می گوید؟
آیا روند صعودی بورس ادامه خواهد داشت؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 22 مهر 1404 ساعت 21:202025-10-14حوادث

آیا می توان انفجار را مخفی کرد و وانمود شود زلزله است؟!


با استفاده از داده های لرزه ای زلزله شناسان بلافاصله متوجه می شوند که ژرفای رخداد، یک تا دو کیلومتر است و نه 10 کیلومتر و این زلزله، به عنوان یک «رویداد لرزه ای مشکوک» یا «انفجار احتمالی» علامت گذاری می شود.

- به گزارش جماران؛ مهدی زارع زلزله شناس ایرانی و استاد پژوهشکده زلزله شناسی در یادداشتی با عنوان می توان یک انفجار را پنهان و وانمود کرد که زلزله طبیعی است؟ در روزنامه اعتماد نوشت: یک هفته پس از زمین لرزه 11 مهر 1404 در زواره استان اصفهان با بزرگای 5.

3 همچنان پرسیده می شود که آیا این زلزله طبیعی بوده؟ یک پرسش دقیق تر آن است که آیا می توان انفجاری انجام داد ولی وانمود کرد که زلزله ای طبیعی رخ داده است؟ بر اساس یافته های امروزی این کار به طور فزاینده ای دشوار شده و برای یک انفجار قابل توجه، پنهان کردن آن از شبکه های نظارت علمی مدرن و متقاعد کردن به اینکه یک زلزله زمینساختی بوده عملا غیرممکن است.

در ابتدا به صورت شفاف باید تاکید کرد که زمین لرزه زواره، یک زمین لرزه زمینساختی و با 6 پس لرزه طی یک هفته اول پس از لرزه اصلی بوده است.

وقتی زمین می لرزد، زلزله شناسان فقط به بزرگای آن نگاه نمی کنند؛ آنها سازوکار چشمه یا ردپای لرزه ای را نیز تجزیه و تحلیل می کنند.


برچسب ها: زلزله - انفجار - استاد پژوهشکده زلزله شناسی - طبیعی - کیلومتر - روزنامه اعتماد - لرزه
آخرین اخبار سرویس:

آیا می توان انفجار را مخفی کرد و وانمود شود زلزله است؟!

آیا می توان انفجار را مخفی کرد و وانمود شود زلزله است؟!