مطالب مرتبط:
تصاویر / ششمین شب پخش برنامه زنده تلویزیونی پلاک عاشقی از مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان مرکزی
5 محور خاص رایزنی های پزشکیان در نیویورک | نکات ویژه درباره برنامه های رییس جمهور
جزییات برنامه دیدارهای لاریجانی در سفر به بیروت اعلام شد
اجرای «برنامه جامع تربیتی»؛ نقشه راه جدید حوزه علمیه بوشهر برای پرورش عالم ربانی
شبانگاه خبر ایرنا سمنان؛ 300 برنامه فرهنگی تا 6 مصدوم در واژگونی خودروها
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 5 مهر 1404 ساعت 15:252025-09-27سياسي

نگاهی به چند برنامه تلویزیونی و رادیویی


برنامه های «تهران 20»، «پرسشگر»، «ققنوس» و بیمارستان «صبا»، از شبکه های تلویزیونی و رادیویی پخش می شود.

- برنامه های تهران 20 ، پرسشگر ، ققنوس و بیمارستان صبا ، از شبکه های تلویزیونی و رادیویی پخش می شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، برنامه تهران 20 ، امشب با حضور مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از شبکه تهران پخش می شود.

این برنامه میزبان مصطفی فاطمی، مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است تا چالش های این صنعت را برررسی و تحلیل کند.

همچنین در بخش تلفنی حسن قشقاوی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی به مناسبت سالگرد شهادت سید حسن نصرالله در خصوص نقش رهبری سیدالشهدای مقاومت در انسجام جبه مقاومت گفت و گو می کند.

برنامه تهران 20 ، به تهیه کنندگی مجتبی احمدی و با اجرای علی مروی و راحله امینیان، روز های شنبه تا چهارشنبه ساعت20، پخش می شود.

برنامه پرسشگر ، این هفته با حضور رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش به بررسی برنامه های وزارت آموزش و پرورش برای نوروز دانش می پردازد.

در این برنامه با اجرای بهروز تشکر، علی لطیفی (رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش) به بررسی برنامه های وزارت آموزش و پرورش خواهد پرداخت.


برچسب ها: گردشگری و صنایع دستی - برنامه - شبکه های تلویزیونی - گردشگری - تلویزیونی - تهران 20 - تهران
آخرین اخبار سرویس:

نگاهی به چند برنامه تلویزیونی و رادیویی

نگاهی به چند برنامه تلویزیونی و رادیویی