مطالب مرتبط:
راهکار تکمیل مترو حومه تهران استفاده از ظرفیت بخش خصوصی است
راهکار تکمیل مترو حومه تهران، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی است
لزوم استفاده بخش خصوصی از فناوری های نوین
لزوم استفاده بخش خصوصی از فناوری های نوین
راهکار قالیباف برای تکمیل مترو حومه تهران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 28 مهر 1404 ساعت 19:402025-10-20سياسي

راهکار تکمیل مترو استفاده از ظرفیت بخش خصوصی است


تکمیل پروژه های متروی حومه تهران لزوما به فاینانس نیاز ندارد، بلکه با توجه به تردد روزانه 3 میلیون نفر و درآمد اقتصادی که این طرح دارد، - رییس مجلس گفت: تکمیل پروژه های متروی حومه تهران لزوما به فاینانس نیاز ندارد، بلکه با توجه به تردد روزانه 3 میلیون نفر و درآمد اقتصادی که این طرح دارد، بخش خصوصی هم می تواند آن را اجرا کند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از خانه ملت، محمدباقر قالیباف، رییس مجلس شورای اسلامی در نشست مجمع نمایندگان استان تهران که امروز (دوشنبه، 28 مهر ماه 1404) در محل کمیسیون تلفیق مجلس برگزار شد، موضوع بهداشت، آب، آموزش، حمل و نقل به ویژه در حوزه ریلی شهری و حومه را از مهم ترین چالش های استان تهران نام برد و با اشاره به تاکید برخی نمایندگان استان تهران به لزوم تکمیل پروژه های متروی حومه تهران، گفت: تکمیل پروژه های متروی حومه تهران لزوما به فاینانس نیاز ندارد بلکه بخش خصوصی هم می تواند با ورود به این پروژه و سرمایه گذاری در آن، آن را اجرا کند و در زمان معقول و به صرفه به سود اقتصادی برسد.

آقای قالیباف در ادامه با اشاره به طرحی که در حال بررسی در مرکز پژوهش های مجلس است تا حومه به تهران اضافه شود، اظهار کرد: امروز شاهد تردد روزانه 3 میلیون نفر هستیم که از حومه به شهر تهران وارد و خارج می شوند و می توانند برا


برچسب ها: تکمیل پروژه - تهران - استان تهران - تکمیل - مجمع نمایندگان استان تهران - فاینانس - رییس مجلس شورای اسلامی
آخرین اخبار سرویس:

راهکار تکمیل مترو استفاده از ظرفیت بخش خصوصی است

راهکار تکمیل مترو استفاده از ظرفیت بخش خصوصی است