مطالب مرتبط:
روکش آسفالت 50 کیلومتر از راه های اصلی و روستایی در ازنا
عملیات بهسازی و آسفالت راه روستایی گوله – گندمان در بوکان آغاز شد
احداث و بهسازی 380 کیلومتر راه فرعی و روستایی در خوزستان تا پایان سال
آسفالت راههای حوزه شهرستان بردسکن با 17 میلیارد تومان هزینه
زیرسازی و آسفالت فضای مدارس آباده
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 17 مهر 1404 ساعت 07:452025-10-09سياسي

آسفالت ریزی 66 کیلومتر راه در هشترود


نماینده مردم هشترود و چاراویماق در مجلس شورای اسلامی از آسفالت ریزی 66 کیلومتر راه طی امسال در شهرستان هشترود خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی ،فرامرز شهسواری گفت: امسال 66 کیلومتر از راه های اصلی، فرعی و روستایی شهرستان هشترود با هزینه ای بالغ بر 270 میلیارد تومان آسفالت ریزی شده است.

وی با بیان اینکه اکثر راه های روستایی آسفالت ریزی شده در مسیرهای صعب العبور و کوهستانی بود گفت: راه ارتباطی درین سو و خُراسانک به طول 22 کیلومتر نیز تا پایان امسال آسفالت ریزی خواهند شد.

عضو کمیسیون عمران مجلس افزود: 40 کیلومتر از راه های روستایی شهرستان چاراویماق نیز با هزینه ای بالغ بر 160 میلیارد تومان آسفالت ریزی شده است.

شهسواری گفت: 360 کیلومتر از جاده های اصلی، فرعی و روستایی با هزینه ای بالغ بر 15 میلیارد تومان خط کشی و 25 کیلومتر شانه سازی با هزینه ای بالغ بر 10 میلیارد تومان در شهرستان هشترود صورت گرفته است.

وی افزود: جاده هشترود - مراغه ، هشترود - قره چمن و هشترود - دامناب هم که چندین سال بود آسفالت ریزی و تعریض نشده بودند و چاله های این جاده ها باعث بروز تصادف می شدند نیز آسفالت ریزی و بهسازی شدند.


برچسب ها: آسفالت ریزی - میلیارد تومان - کیلومتر - آسفالت - روستایی - راه های روستایی - میلیارد
آخرین اخبار سرویس:

آسفالت ریزی 66 کیلومتر راه در هشترود

آسفالت ریزی 66 کیلومتر راه در هشترود