مطالب مرتبط:
پیوند صنعت و دانشگاه در استان بوشهر برای عبور از چالش ها تقویت شود
بهترین راه پخت تخم مرغ بدون کاهش مواد مغذی + جدول
بهترین راه پخت تخم مرغ بدون کاهش مواد مغذی + جدول
تحریم ها انگیزه پیشرفت در صنعت خودرو را افزایش داده است/ پارس نوآ نماد خودباوری در صنعت خودرو است
عراقچی: با کسانی که به مردم ایران حمله کرده و همچنان ما را تهدید و تحریم می کنند، وارد تعامل نمی شویم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 21 مهر 1404 ساعت 13:302025-10-13سياسي

تقویت تعامل صنعت و دانشگاه بهترین راه مقابله با تحریم است


رییس دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید براینکه دنیا با اعمال تحریم به دنبال انزوای ایران است، گفت: در این شرایط تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه می تواند بسیاری از تهدید ها را به فرصت تبدیل کند.

- رییس دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید براینکه دنیا با اعمال تحریم به دنبال انزوای ایران است، گفت: در این شرایط تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه می تواند بسیاری از تهدید ها را به فرصت تبدیل کند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ مرتضی ابراهیمی در چهارمین چهارمین کارگاه علمی ـ تخصصی پوشش ها با محوریت پوشش های خودرویی که با حضور مهندس عادل پیرمحمدی مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو و مدیران شرکت های خودرویی در این دانشگاه برگزار شد، توسعه شبکه انسانی را یکی از کارکرد های اصلی این نوع کارگاه های علمی و تخصصی دانست و گفت: با حضور در این کارگاه ها می توانیم با کسانی که به صورت حرفه ای در حوزه های تخصصی مرتبط فعالیت می کنند، ارتباط بگیریم.

ضمن اینکه در این کارگاه ها دوستی های قدیمی زنده و دوستی های جدید نیز شکل می گیرد.

شبکه های انسانی در همه دوره ها از گذشته تا به امروز همواره نقش مهمی در توسعه و پیشرفت داشته و دارند.


برچسب ها: دانشگاه - دانشگاه صنعتی امیرکبیر - ارتباط صنعت و دانشگاه - صنعت و دانشگاه - دانشگاه صنعتی - صنعت - گروه صنعتی ایران خودرو
آخرین اخبار سرویس:

تقویت تعامل صنعت و دانشگاه بهترین راه مقابله با تحریم است

تقویت تعامل صنعت و دانشگاه بهترین راه مقابله با تحریم است