مطالب مرتبط:
روایت وزیر اطلاعات از انتقال موفق اسناد محرمانه اسراییل
روایت وزیر اطلاعات از انتقال موفق اسناد محرمانه اسراییل
روایت وزیر اطلاعات از ربایش اسناد اسراییل توسط ایران؛ در رژیم صهیونیستی نفوذ داریم
گزارش وزیر اطلاعات درباره عملیات انتقال اسناد اسراییل به ایران
گزارش وزیر اطلاعات از انتقال اسناد هسته ای، نظامی و علمی اسراییل به ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 2 مهر 1404 ساعت 22:452025-09-24بين الملل

روایت وزیر اطلاعات از انتقال اسناد محرمانه اسراییل + عکس


واقعیت این است سربازان گمنام امام زمان(عج) طی یک عملیات پیچیده و پیشرفته تا اعماق نهان خانه رژیم نفوذ کرده است.

- به گزارش تابناک، سید اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات با انتشار ویدئویی اعلام کرد، سربازان گمنام امام زمان(عج) به استاد محرمانه از بمب های هسته ای و دانشمندان رژیم اشغالگر قدس در حوزه هسته ای دست پیدا کردند.

مهمترین بخش های اظهارات وزیر اطلاعات جمهوی اسلامی ایران در ادامه می آید: ایران در برابر تجاوز صهیونیستی-آمریکایی ایستاد ـ این ملک و ملت و دین و آیین، تنها در برابر باند جنایتکار حاکم بر فلسطین اشغالی نیست، بلکه در برابر جریانی صهیونیستی-آمریکایی قرار دارد که دشمن بسیاری از کشورها، حق، حقیقت، عدالت و بشریت است.

ـ سلطه غرب در اشتباهی محاسباتی، قلاده سگ خود را به سوی ایران مقتدر رها کرد، اما این بار با انسجام مردم، دفاع جانانه و مقتدرانه نیروهای مسلح، جانفشانی و غرورآفرین مدافعان وطن، فرماندهی مدبرانه و شجاعانه فرماندهی کل قوا و حضور فعال دولت چهاردهم، جهانیان شاهد شکست و خواری فرزند نامشروع سلطه غرب بودند و شادی کردند.

خطیب: گنجینه اطلاعات تسلیحاتی اسراییل را مستند کردیممحققان و پروژه های ضدبشری شناسایی شدند ـ انتقال موفق اسناد پایگاه هایی که از قبل پیش بینی شده بود، صرفاً بخشی از اقدامات ترکیبی اطلاعاتی


برچسب ها: وزیر اطلاعات - اطلاعات - برابر - ایران - رژیم اشغالگر قدس - سربازان - محرمانه
آخرین اخبار سرویس:

روایت وزیر اطلاعات از انتقال اسناد محرمانه اسراییل + عکس

روایت وزیر اطلاعات از انتقال اسناد محرمانه اسراییل + عکس