مطالب مرتبط:
اجرای طرح ملی «درس هایی از قرآن» در 40 هزار مدرسه کشور
اجرای طرح ملی هفته ماموگرافی رایگان در سراسر کشور از 26 مهرماه تا 3 آبان ماه
اجرای طرح ملی هفته ماموگرافی رایگان در سراسر کشور از 26 مهرماه تا 3 آبان ماه 1404
اجرای طرح جدید کالابرگ، بزودی/ قیمت 13 کالا بر مبنای ارز 28500 تومان
کاهش 103 میلیون مترمکعبی ذخیره سد زاینده رود نسبت به سال گذشته/اجرای طرح بارورسازی ابرها از آبان ماه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 23 مهر 1404 ساعت 11:552025-10-15اجتماعي

مشارکت60 درصدی خیران در اجرای طرح های آموزشی کشور


در طرح نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی 7 هزار و 737 طرح اولویت دار تعریف شده که 2400 طرح تا کنون به بهره برداری رسیده است.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان ؛  رییس سازمان نوسازی مدارس کشور در حاشیه گرد همایی رؤسای مجامع خیرین کشور، مدیران کل آموزش و پرورش و رؤسای مدیران کل نوسازی کشور گفت: در طرح نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی 7 هزار و 737 طرح اولویت دار تعریف شده که 2400 طرح تا کنون به بهره برداری رسیده و امیداوریم تامهر آینده سایر طرح های باقیمانده به بهره برداری برسد.

حمید رضا خان محمدی افزود:در سال تحصیلی جدید حدود 2407 طرح آموزشیبا ظرفیت 12 هزار کلاس درس تقدیم دانش آموزان کشور شد که حدود 60 درصد طرح ها با مشارکت خیران اجرا شده است.

وی اضافه کرد: عددی که سال قبل در سامانه های خیران ثبت شد، حدود 18 و 6 دهم همت بود که امسال با تشویق و همراهی رییس جمهور در شش ماهه اول امسال به حدود 17 و 6 دهم همت رسیدیم.

وی با اشاره به پیشتازی اصفهانی ها در امر مدرسه سازی افزود: مرم اصفهان علاوه بر مشارکت در طرح های آموزشی دروان استانی نسبت به نیاز های آموزشی در مناطق محروم سایر مقاطع کشور هم توجه دارند و 4500 میلیارد تومان تعهدات خیران اصفهانی بود.


برچسب ها: بهره برداری - آموزش - آموزشی - رییس سازمان نوسازی مدارس - سازمان نوسازی مدارس کشور - فضای آموزشی - کشور
آخرین اخبار سرویس:

مشارکت60 درصدی خیران در اجرای طرح های آموزشی کشور

مشارکت60 درصدی خیران در اجرای طرح های آموزشی کشور