مطالب مرتبط:
اعضای بدنی که به حراج چشم های آلوده گذاشته شود، نسل فاسد تحویل می دهند
ماجرای کشف حجاب نیکی کریمی
علائم فاسد شدن لاک ناخن که هرگز نباید نادیده بگیرید
محققان روش جدید درمان دیابت را کشف کردند
دانشمندان رمز زبان نوری گیاهان را کشف کردند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 14 مهر 1404 ساعت 08:402025-10-06اقتصادي

کشف و معـدوم سـازی بیش از 3 تن گـوشت مــرغ و آلایش فاسد در قم


3300 کیلوگرم گوشت مرغ و آلایش مرغی تاریخ گذشته در طرح نظارتی اداره کل دامپزشکی قم کشف و معدوم شد.

- کشف و معـدوم سـازی بیش از 3 تن گـوشت مــرغ و آلایش فاسد در قم 3300 کیلوگرم گوشت مرغ و آلایش مرغی تاریخ گذشته در طرح نظارتی اداره کل دامپزشکی قم کشف و معدوم شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم ، در اجرای طرح ویژه نظارتی بر سردخانه های فرآورده های خام دامی، کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی اداره دامپزشکی شهرستان قم موفق به کشف، ضبط و معدوم سازی 3300 کیلوگرم گوشت مرغ و آلایش مرغی تاریخ گذشته شدند.

این محموله که در یکی از سردخانه های استان نگهداری می شد، بدلیل انقضای تاریخ مصرف و نداشتن قابلیت مصرف انسانی و با حکم مرجع قضایی، به طور کامل معدوم شد.

مسئول واحد نظارت بر بهداشت عمومی اداره دامپزشکی شهرستان قم، از شهروندان خواست در زمان خرید، حتماً به تاریخ تولید و انقضای درج شده بر روی بسته بندی محصولات توجه کنند و از خرید محصولات فاقد این اطلاعات یا دارای بسته بندی مخدوش خودداری کنند.

محسن حسینی افزود: شهروندان می توانند موارد مشکوک و تخلفات بهداشتی در حوزه فرآورده های خام دامی را از طریق سامانه تلفنی 1512 و یا شماره 36642789 به اداره دامپزشکی شهرستان قم گزارش دهند.


برچسب ها: اداره کل دامپزشکی - دامپزشکی - اداره دامپزشکی - نظارت - تاریخ - آلایش - بهداشت عمومی
آخرین اخبار سرویس:

کشف و معـدوم سـازی بیش از 3 تن گـوشت مــرغ و آلایش فاسد در قم

کشف و معـدوم سـازی بیش از 3 تن گـوشت مــرغ و آلایش فاسد در قم