مطالب مرتبط:
سراب نیلوفر کامل خشک شد
سراب نیلوفر خشک شد، تالاب هشیلان در خطر
«سراب نیلوفر» کاملا خشک شد
سراب نیلوفر خشک شد؛ هشدار درباره آینده تالاب هشیلان
«سراب نیلوفر» خشک شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 12 مهر 1404 ساعت 12:302025-10-04اجتماعي

سراب نیلوفر خشک شد


رییس اداره محیط زیست کرمانشاه با بیان اینکه بسیاری از چشمه ها و سراب های کرمانشاه وضعیت مناسبی ندارند، گفت: سراب نیلوفر نیز که تا چندی قبل مقداری آب داشت، - به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ رییس اداره محیط زیست کرمانشاه با بیان اینکه بسیاری از چشمه ها و سراب های کرمانشاه وضعیت مناسبی ندارند، گفت: سراب نیلوفر نیز که تا چندی قبل مقداری آب داشت، اکنون خشک شده است.

محمدحسین فلاحتی با اشاره به آخرین وضعیت منابع آبی در کرمانشاه با توجه به پایان فصل گرما و نزدیک شدن به شروع فصل بارش، اظهار کرد: بیشتر سراب ها و چشمه ها و حتی رودخانه های کرمانشاه خشک شده اند.

وی با بیان اینکه کرمانشاه زمانی به سرزمین سراب ها معروف بود، افزود: اکنون با کاهش قابل توجه بارش ها و شرایط خشکسالی چندین ساله حاکم بر استان، اکثر منابع آبی را از دست داده ایم و وضعیت مناسبی ندارند.

رییس اداره محیط زیست کرمانشاه از خشک شدن سراب نیلوفر به عنوان یکی از سراب های مهم کرمانشاه خبر داد و عنوان کرد: در بازدیدی که چند روز قبل از این سراب داشتیم، دبی آن صفر بود و سراب کامل خشک شده بود.

فلاحتی افزود: اگرچه انسداد چاه های غیرمجاز در حاشیه سراب نیلوفر انجام شده، اما به دلیل برداشت بی رویه از منابع آبی اطراف سراب که طی سال های اخیر انجام شده است، سطح آب زیرزمینی در این منطق


برچسب ها: کرمانشاه - رییس اداره محیط زیست - سراب نیلوفر - اداره محیط زیست - سراب - رییس اداره - محیط زیست
آخرین اخبار سرویس:

سراب نیلوفر خشک شد

سراب نیلوفر خشک شد