مطالب مرتبط:
آغاز به کار نمایشگاه اشتغال زایی بنیاد علوی در اهواز
آغاز به کار همایش «ونزوئلای مولد 2030» در کاراکاس
صدور ویزای کار برای اتباع افغانستانی از مهر 1404 آغاز شد
آغاز صدور ویزای کار برای اتباع افغانستانی از مهر 1404
آغاز صدور ویزای کار برای اتباع افغانستانی از مهر 1404
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 30 مهر 1404 ساعت 08:552025-10-22اقتصادي

آغاز به کار 3 نمایشگاه تخصصی در شیراز


نمایشگاه طلا، نقره، جواهر و گوهرسنگ ها، نمایشگاه ملزومات جهیزیه و تدارکات ازدواج و نمایشگاه فرش ماشینی، موکت، کفپوش، پرده و صنایع وابسته در شیراز برپا شده است.

- نمایشگاه طلا، نقره، جواهر و گوهرسنگ ها، نمایشگاه ملزومات جهیزیه و تدارکات ازدواج و نمایشگاه فرش ماشینی، موکت، کفپوش، پرده و صنایع وابسته در شیراز برپا شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس ، مدیر عامل شرکت نمایشگاه های بین المللی فارس گفت: هشتمین نمایشگاه طلا، نقره، جواهر و گوهرسنگ ها، ساعت و ماشین آلات و تجهیزات وابسته با حضور 78 تولیدکننده و فعال در حوزه های طلا، جواهر، نقره و گوهر سنگ در این مکان برپا شده است.

محسن نهاوندی افزود: 33 درصد از شرکت کنندگان از فارس ومابقی از استان های تهران، یزد، کرمان، اصفهان، خراسان جنوبی و رضوی و آذربایجان شرقی هستند.

مدیر شرکت نمایشگاه های بین المللی فارس افزود: همچنین پانزدهمین نمایشگاه ملزومات جهیزیه و تدارکات ازدواج، تشریفات سفره عقد گل آرایی مزون آتلیه و پنجمین نمایشگاه فرش ماشینی موکت، کفپوش، پرده و صنایع وابسته به نمایش گذاشته شده است.

وی با بیان اینکه 67 شرکت کننده از استان های فارس، اصفهان، تهران، زنجان، آذربایجان غربی، اردبیل، آذربایجان شرقی و یزد حضور دارند، گفت: این نمایشگاه در 3 هزار مترمربع فضای


برچسب ها: نمایشگاه - نمایشگاه های بین المللی - صنایع وابسته - گوهرسنگ - جواهر - بین المللی - فارس
آخرین اخبار سرویس:

آغاز به کار 3 نمایشگاه تخصصی در شیراز

آغاز به کار 3 نمایشگاه تخصصی در شیراز