مطالب مرتبط:
کشف دو هزار و 500 میلیارد کلاهبرداری با وعده سرمایه گذاری در بازار طلا و ارز در کرمانشاه
کشف 500 تن برنج هندی احتکارشده در بندرعباس
500 تن برنج هندی احتکارشده در بندرعباس کشف شد
500 تن برنج هندی احتکارشده در بندرعباس کشف شد
500 تن برنج هندی احتکارشده در بندرعباس کشف شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 17 مهر 1404 ساعت 10:402025-10-09حوادث

کشف کلاهبرداری 2 هزار و 500 میلیارد ریالی در کرمانشاه


جانشین فرمانده انتظامی استان از دستگیری فردی با کلاهبرداری 2 هزار و 500 میلیارد ریالی با وعده سرمایه گذاری در بازار طلا و ارز خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه ، سرهنگ فرزاد اکبری گفت: در پی ارجاع پرونده ای به پلیس آگاهی استان با موضوع کلاهبرداری از شهروندان، موضوع در دستور کار کارآگاهان  پلیس قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان پس از هماهنگی قضایی و با انجام تحقیقات پلیسی، فرد مورد نظر را در عملیاتی ضربتی دستگیر و به پلیس آگاهی انتقال دادند.

سرهنگ اکبری گفت : فرد دستگیر شده در مواجهه با مستندات و اظهارات شکات، لب به اعتراف گشود که با وعده سرمایه گذاری مطمئن در بازر طلا و ارز، اقدام به کلاهبرداری از شهروندان به مبلغ تقریبی 2 هزار و 500 میلیارد ریال کرده است.

جانشین فرمانده انتظامی استان در پایان با اشاره به تکمیل پرونده و ارجاع به مراجع قضایی، جهت صدور حکم لازم، از شهروندان خواست: برای سرمایه گذاری، فقط به مراکز مجاز و معتبر مراجعه کرده و به افراد ناشناس و یا فاقد مجوز، اعتماد نکنند.


برچسب ها: کلاهبرداری - فرمانده انتظامی استان - فرمانده انتظامی - سرمایه گذاری - میلیارد - پلیس آگاهی - دستگیر
آخرین اخبار سرویس:

کشف کلاهبرداری 2 هزار و 500 میلیارد ریالی در کرمانشاه

کشف کلاهبرداری 2 هزار و 500 میلیارد ریالی در کرمانشاه