مطالب مرتبط:
اسکوچیچ: فجر را نبریم، برد هفته گذشته ارزش خود را از دست می دهد
اسکوچیچ: فجر را نبریم، برد مقابل سپاهان ارزش خود را از دست می دهد
اسکوچیچ: فجر را نبریم، برد هفته گذشته ارزش خود را از دست می دهد
اسکوچیچ: فجر را نبریم، برد هفته گذشته ارزش خود را از دست می دهد
اسکوچیچ: فجر را نبریم، برد هفته گذشته ارزش خود را از دست می دهد/ فوتبال نقطه پایان ندارد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 2 مهر 1404 ساعت 13:352025-09-24ورزشي

اسکوچیچ: انتظار برد داریم


فجرسپاسی در بازی های اول موفق ظاهر شده اما ما نیز تیم تراکتور هستیم و در خانه بازی می کنیم و انتظار برد داریم.

- تبریز - سرمربی تیم فوتبال تراکتور گفت: فجرسپاسی در بازی های اول موفق ظاهر شده اما ما نیز تیم تراکتور هستیم و در خانه بازی می کنیم و انتظار برد داریم.

به گزارش خبرگزاری مهر ، دراگان اسکوچیچ روز چهارشنبه در نشست خبری قبل از بازی با فجرسپاسی شیراز، اظهار کرد: فاصله بین بازی ها بسیار کوتاه شده و زمان برای آماده سازی تیم کم شده است اما ما آنالیز خود و حریف را انجام دادیم.

وی ادامه داد: مهدی ترابی را به خاطر مصدومیت در اختیار نداریم و باقی بازیکنان بعد از برد قبلی، سرحال و پرانگیزه هستند.

اسکوچیچ گفت: امیدواریم امکان حضور هواداران در ورزشگاه فراهم شود و به لحاظ امنیت، گام های مثبتی برداشته شود تا شاهد حضور بیشتر هواداران باشیم.

وی با بیان اینکه برای تیم حریف احترام قائل هستیم، گفت: فجر در بازی های اول موفق ظاهر شده اما ما نیز تیم تراکتور هستیم و در خانه بازی می کنیم و انتظار برد داریم.

وی ادامه داد: بازیکنان، آگاه هستند که اگر نتیجه مطلوب نداشته باشیم ارزش برد برابر سپاهان از دست می رود.


برچسب ها: سرمربی تیم فوتبال تراکتور - تیم فوتبال تراکتور - تراکتور - بازی - فوتبال تراکتور - فجرسپاسی - حضور هواداران در ورزشگاه
آخرین اخبار سرویس:

اسکوچیچ: انتظار برد داریم

اسکوچیچ: انتظار برد داریم