مطالب مرتبط:
مشکل سنوات دو دانشجوی تعلیقی دانشگاه علامه حل می شود
انتخاب 36 دانشجوی نمونه کشوری/ تحصیل دانشجویان خارجی از 101 کشور دنیا در دانشگاه های تابعه وزارت علوم
مشکل سنوات دو دانشجوی علامه طباطبایی برطرف شد
اسکان 100 دانشجوی خارجی دانشگاه تهران در ایام جنگ 12 روزه در قزوین
جذب 352 دانشجوی خارجی در دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 2 مهر 1404 ساعت 16:352025-09-24سياسي

دو دانشجوی دانشگاه علامه در آستانه اخراج


برخلاف ادعای وزیر علوم، احکام انضباطی سال 1401 همچنان بر تحصیل دانشجویان تاثیرگذار است.

- به گزارش تابناک به نقل از شرق؛ علیرضا کاظمی مقدم دانشجوی کارشناسی ارشد روابط بین الملل و محمدحسین شعاعی دانشجوی کارشناسی رشته علوم سیاسی هر دو از دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی که در اعتراضات سال 1401 حکم دو ترم محرومیت از تحصیل دریافت کردند، حالا در آستانه اخراج از دانشگاه هستند.

این مساله، بر خلاف ادعای وزیر علوم درباره بازگشت همه دانشجویان تعلیق شده به تحصیل و بسته شدن تمام پرونده های مربوط به اعتراضات سال 1401 است.

حسین سیمایی صراف در نشستی با خبرنگاران در تاریخ 29 شهریورماه در دانشگاه تربیت مدرس گفت: کسانی که از دانشگاه اخراج شده و از تحصیل محروم شدند 300 نفر بودند که همه بازگشتند در برخی از این موارد، این محرومیت در سنوات تحصیلی آنها لحاظ شده بود و، چون نتوانستند در مهلت قانونی تحصیل خود را به پایان برسانند به علت پایان یافتن این سنوات از تحصیل اخراج شده بودند.

در حال حاضر پرونده ی باز یا دانشجویی بلاتکلیف نداریم.

، اما پرونده این دو دانشجو که تنها یکی از چندین و چند پرونده ای است که همچنان در جریان است، اما رسانه ای نشده، خلاف حرف وزیر را نشان می دهد.


برچسب ها: دانشگاه - تحصیل - دانشجویان - دانشگاه علامه - دانشگاه علامه طباطبایی - وزیر علوم - دانشگاه تربیت مدرس
آخرین اخبار سرویس:

دو دانشجوی دانشگاه علامه در آستانه اخراج

دو دانشجوی دانشگاه علامه در آستانه اخراج